Klar for å røske deg ut av vinterdvalen? Bytt ut broddene med konkurransesko og meld deg på et av disse løpene i mars for en kanonstart på sesongen.

1.–31. mars: Hagemanns høydemeterløp

Hver dag må en løpe/gå et høydemetertall. Tallene som gjelder er 100, 200, 300, 400, 500 og så videre, opp til 3100 høydemeter. Totalt blir det 49 600 høydemeter gjennom hele mars. Rekkefølgen er opp til deg.

4. mars: Egersund Halvmaraton / Egersundsmila

Raske og kontrollmålte løyper, som går tur/retur Krossmoen og har start og mål ved Espelandshallen.

4. mars: Winterrun Trondheim

Fakler og ildkurver skaper god stemning langs løypa på Ytre Kongsgård. Velg mellom 5 og 10 kilometer. Runner’s World er til info samarbeidspartner til dette løpet, som arrangeres av RWs søsterselskap Springtime Event.

11. mars: Mulismilen

Bergens eldste mosjonsløp arrangeres for 55. gang med kontrollmålt løype på 5 kilometer og lang løype på 10,4 kilometer.

18. mars: Februar Maraton

Halvmaraton og maraton i regi av BFG Bergen Løpeklubb. Løypa består av en tur/retur-løype på 21,1 km og går på asfaltveier som enten er helt bilfrie eller har svært lite trafikk. En stor del av strekningen er på et nedlagt togspor, og går langs idylliske, landlige omgivelser.

19. mars: Norgestesten

Sesongåpning i den flate og populære løypa på Sand ved Jessheim, som byr på både 5 kilometer, 10 kilometer og halvmaraton.

25. mars: Jærkysten Ultra

Helt nytt løp som arrangeres for første gang i 2023 – med fem ulike distanser: Barneløp, 10 kilometer, halvmaraton, maraton og ultra.

25. mars: Artic SnowShoe Race

Med start og mål på Tromsø Skistadion arrangerer Midnight Sun Maraton trugeløp på distansene 5 og 10 kilometer.

25. mars: Frozen Lake Marathon

Løp halvmaraton eller maraton på den islagte Tisleifjorden ved Gol. Kontrollmålt og selvfølgelig helt flat løype – og en annerledes opplevelse! Løpet er til informasjon arrangert av RWs søsterselskap Springtime Event.

26. mars: Fredrikstadløpet

Samme trasé som fjorårets løp, med start og mål ved Kongstenhallen. Velg mellom 5 kilometer eller halvmaraton + barneløp på 3 kilometer.

26. mars: H3 Hamar Hoka Vårløp

Flat og flott løype langs Mjøsa på enten 5 eller 10 kilometer på Hamar, med start og målgang på Skibladnerbrygga.

26. mars: Rekordløpet Lier

Løp 5 eller 10 kilometer i den AIMS-godkjente og paddeflate løypa på Lier utenfor Drammen. Målgang rett ved Lier togstasjon, så lettvinn logistikk der, altså.

Parkruns

Hver lørdag bugner det av løpeglede i flere parker rundt om i landet. Gratis og åpent for alle!