Søndag 4. mai går startskuddet for et av verdens største langdistanseløp: Wings of Life World Run. Titusner av deltakere over hele verden startet nøyaktig samtidig, og reglene er enkle. Løp så langt du kan før den jagende mållinjen i form av en spesialutstyrt bil tar deg igjen. Høres ikke det ut som en utrolig morsom utfordring?

Nå vil vi finne deg som vil delta i løpet og blogge om din vei dit på runnersworld.no.

Er det deg vi leter etter?

Du løper regelmessig og har deltatt i lp på minst 21km tidligere.
100 prosent av inntektene til Wings for Life World Run går til forskningsprosjekt rettet mot ryggmargsskader og lammelse. Det er derfor viktig at du har et stort engasjement for løping som går utover dine egne resultater.

Du har erfaring fra blogging, eller stor interesse for å uttrykke deg skriftlig. Du er klar for å poste minst tre innlegg i uken med fokus på din løpetrening.

Les mer om løpet og finn ut hvor langt du kommer til å løpe før målbilen tar deg igjen!

Runner’s World og Wings for Life World Run dekker startavgift og overnatting en natt i Stavanger. Reisen er ikke inkludert.

Er det deg – eller noen du kjenner – som vi leter etter? Fyll ut skjemaet nedenfor. Søknadsfrist er tirsdag 4. februar.

Villkår
Ved å sende inn din opplysninger på skjemaet godkjenner du at Runner’s World kan publisere og omtale deg på runnersworld.no og i våre øvrige mediekanaler. Du godkjenner også at dine tekster, bilder og treningsøkter lagres på runnersworld.no under og etter kampanjen.