Runner’s World er på nytt stolt mediepartner til Oslo Løpsfestival. Nå søker en av våre samarbeidspartnere, klesmerket Pressio, engasjerte løpere. Er det deg? Søk om å få bli en del av Team Pressio her!

Oslo Løpsfestival består av åtte Oslo-baserte løp som går over sommerhalvåret 2022. Løpsfestivalen legger til rette for løpemoro, utforsking av hovedstaden – og ikke minst, konkurranseløping!

Team Pressio søker løpere

Oslo Løpsfestival og Team Pressio søker etter engasjerte løpere som ønsker å være med på laget.

Vi søker deg som identifiserer deg med ordet løpeglede! Du trenger ikke være den raskeste eller den mest spesialiserte løperen. Oslo løpsfestival byr på variasjon i både distanse og terreng, og nettopp dette ønsker vi at skal gjenspeile deg som søker. 

Pressio er med som sponsor av Oslo Løpsfestival, og sammen med Pressio skal vi lage en video-serie, hvor vi blir kjent med årets løpsfestival, Oslo og ikke minst Team Pressio. Du må derfor være komfortabel med å være foran kameraet.

Som ambassadør får du gratis festivalpass til Oslo Løpsfestival, bekledning fra Pressio og sko fra Merrell.

Du må minimum kunne løpe tre av løpene under festivalen.

Søk om å bli med på Team Pressio her

Oslo Løpsfestival

I åtte løp på åtte ulike distanser samler Oslo Løpsfestival løpere i alle aldre og fasonger til løpefest i hovedstaden.

Gjennom hele løpssesongen setter vi opp forskjellige type løp, i alt fra raske gateløp i flate løyper til krevende motbakkeløp og langløp i marka! 

Hver distanse i Oslo Løpsfestival har sin egen åpningstid. Distansen åpner på en fredag og avsluttes søndagen helgen etter.

Du løper når du vil innenfor åpningstiden, og du kan løpe flere ganger. Siste løpsdag i åpningstiden er det fellesstart – perfekt for dere som vil løpe sammen, enten som konkurrenter eller lag! 

Du kan delta alene i klassen SOLO, eller i lagkonkurransen som en DUO eller TRIO.

I DUO og TRIO kan man stille i klassene dame, herre og mix.

Deltar du i minimum fem løp, kan du konkurrere du i sammenlagtserien.

Foto: Ian Corless

Om Pressio

Deres misjon er å redefinere standaren og konstruere både gode og avanserte klesplagg for deg som krever det beste.

Etter 20 års erfaring har de opparbeidet seg god kompetanse og har funnet de beste løsningene i klesproduksjonen. De har fokus på tekstil, kraft, ytelse og komfort – noe som har resultert i kvalitetsplagg for utøveren.

Plaggene til Pressio har i tillegg fokus på komfort og pusteevne, og klærne er ideelle til sport med middels til høy intensitet.

Et av de sentrale temaene for Pressio er deres bærekraft og etiske handel og tar vare på alt fra plantene de bruker i produksjonen til menneskene som jobber hos dem.

Søk om å bli med på Team Pressio her