Runner’s World spurte tusen løpere om hvilken distanse de best liker å konkurrere på – majoriteten svarte halvmaraton, på andreplass kommer 10 kilometer. Derfor lanserer RWs søsterselskap Springtime Event to nye distanser i årets versjon av Sommernattsløpet.

Hele 36 % av de spurte oppgir halvmaraton som sin favorittdistanse, mens 10-kilometeren får 24 % av stemmene. Dette har arrangørene av Sommernattsløpet tatt til etterretning.

Tidligere har Sommernattsløpet kun bydd på en flat og rask 5-kilometer, nå kan du velge mellom to distanser til: 10 kilometer og halvmaraton, selvfølgelig.

Les også: Fire tips til halvmaratontreningen

Persefest og løpefest

Sommernattsløpet er kjent for å være både en persefest og en løpefest i ett. Løypa er en flat og rask 5-kilometer, som nå enten kan løpes én, to eller fire ganger, alt ettersom hvilken distanse du ønsker å bryne deg på.

Som vanlig løper vi inn i solnedgangen, og som vanlig er løpet en ypperlig anledning til å feire sommeravslutning med kolleger eller feire løpeglede med venner.

Løpet arrangeres i Bergen 3. juni, Trondheim 10. juni og i Oslo 17. juni.

Les også: Slik perser du på 10 kilometer

Gå til sommernattslopet.no

Fire fete ting ved Sommernattsløpet

Tre distanser, tre byer

Sommernattsløpet arrangeres i Oslo, Bergen og Trondheim. Du finner alle tre distansene, 5 km, 10 km og halvmaraton,  i alle byene.

Flat og rask løype, og da mener vi virkelig flat

Våre dyktige ambassadører i de tre byene har vært ute og løpt og løpt for å finne den flateste og beste løypa. Runner’s World stiller med fartsholdere, og alt er duket for persing!

Publikumsvennlig

Løypa består av én 5-kilometersrunde som enten løpes én, to eller fire ganger, avhengig av hvilken distanse du skal løpe. (Pluss en liten ekstra sløyfe på halvmaratondistansen, selvfølgelig). Dette gjør det til et forutsigbart, lettløpt og ikke minst publikumsvennlig løp med masse liv i løypa.

Lørdag kveld!

Lørdagsløp er det beste, for det betyr at du kan feire etterpå. Få med deg familie, venner eller kollegaer, pakk med deg løpesko og dansesko, og gjør dette til sommerens store løpefest.

Gå til sommernattslopet.no