Når høstmørket senker seg kommer du langt med et godt treningsprogram – og enda lenger med en god hodelykt.

Selv om det blir mørkere og kaldere trenger ikke høsten være årstiden hvor du legger bort løpeskoene.

Med ekstra deilig krisp i lufta og en gradestokk som viser 7-8 grader inviterer høsten til nærmest perfekte løpeforhold du bør utnytte til det fulle.

Derfor vil vi i Runner’s World hjelpe deg over dørstokken og ut på løpetur i høstmørket – med spesialpris på vårt mest populære medlemskap og en av markedets beste hodelykter for løping. 

BESTILL HØSTENS BESTE LØPEPAKKE HER!

Hodelyken Petzl Iko Core er lett, men lyssterk – perfekt for løpeturene i høstmørket.

Bli din egen trener med spesialtilpasset treningsprogram

Som RW-medlem kan du laste ned våre egenutviklede, spesialtilpassede treningsprogram på alle distanser fra 5 km til maraton. Vi har også programmer for deg som starter helt på scratch og vil komme i gang med løpinga.

Uansett hvilken distanse du ønsker å trene til er treningsprogrammene laget for å sikre deg kontinuitet i treninga. Våre treningsprogram er designet for å gi deg progresjon og utvikling, uansett hvilket utgangspunkt du starter på.

I løpet av treningsprogrammet vil belastningen og treningsvolumet gradvis øke etter hvert som du blir i bedre form. Når det nærmer seg løpsdagen, får du konkrete tips til den viktige formtoppingsperioden inn mot de siste dagene før løpet.

Hver økt er beskrevet grundig, både med tanke på gjennomføring og intensitetsstyring. Vi sper også på med andre nyttige tips og triks, samt henviser til videre lesning om ulike tema. Alt for at du skal føle deg i trygge hender i treningsperioden.

Les mer om våre treningsprogram her!

Lys opp treningsøktene i høst

Hodelykta Iko Core fra Petzl er en superlett og hendig liten sak som får deg trygt gjennom vinteren. Med en vekt på kun 79 gram merker du knapt at du har lykta på hodet.

Lysstyrken er på 500 lumen, noe som er mer enn nok til de aller fleste løpeturer, også i terrenget. Lykten er satt sammen av mange lysdioder som er fordelt utover for å gi jevn belysning.

Iko Core er oppladbar og fulladet på tre timer, men du kan også velge å bruke tre AAA-batterier. Kjekt hvis du har glemt å lade eller skal ut på langtur og trenger backup.

Petzl Iko Core er værbestandig og tåler økter i sludd og snø. Batterikapasiteten varer i hele hundre timer på laveste lysstyrke, mens du får oppmot tre timer løping på maks lysstyrke.

Bestill høstens beste løpepakke her!