– Vi har satt et tak på 40 deltakere, så det er førstemann til mølla som gjelder. Deltakelsen er gratis, sier Eivind Bye, redaktør i Runner’s World.

Du finner påmeldingsskjema nederst i artikkelen.

Sammen med Helly Hansen, Myrens treningssenter, hodelyktleverandøren Lupine og Right To Play arrangerer Runner’s World det første NightRun i Oslos gater.
– Vi får med oss ultraløper Jimmy Vika og Birkenvinner Veronika Blom til å løpe sammen med oss, forteller Bye.
I tillegg vil de populære Runner’s World-bloggerne Thomas Stordalen og Hilde Valbjørn Hagelin stille.

Løypa starter og ender ved Myrens Treningssenter på Torshov. Løypa går forbi mange ulike steder i Oslo, som Tøyen, Barcode, Operaen, Aker Brygge, Frogner og Majorstua.

Slik sikrer du deg plass
NightRun har med seg den veldedige organisasjonen Right To Play på laget. Vi vil oppfordre alle til å støtte organisasjonen, og de fem første som kan sende oss en bekreftelse på at de har donert 500 kroner eller mer til Right To Play er garantert plass i NightRun. Da må du ha donert pengene i tidsrommet 18. oktober til 25. oktober. Du må også ha meldt deg på via skjemaet under.
Dersom du ønsker å gi et engangsbidrag til Right To Play kan du sende følgende SMS med valgfritt beløp til 26026: feks: PLAY 100 eller PLAY 250.
Mer info om Right To Play finner du på www.righttoplay.no.

Fakta om NightRun
Dato: 30. oktober
Tidspunkt: 20.00
Sted: Myrens Sportssenter, Torshov. Tilgang til garderobe og dusj.
Start og mål: Myrens Sportssenter
Lengde: 15km (se kart)
Løypebeskrivelse: På asfalt følger løypa denne traseen: Torshov, Tøyen, Grønland, Barcode, Operaen, Karl Johans Gate, Vika, Aker Brygge, Ambassadestrøket, Frognerparken, Majorstua, Ullevål, Sagene og Torshov.
Refleksvest er påbudt. Det er også mulig å kjøpe vest ved start.
Program:
20.00 – Jimmy Vika og Veronika Blom gir faglig input og løpeboost
20.30 – Start 15km løp.