I januar lanserer ASICS en ny og oppgradert versjon av sin populære mengdesko Gel-Nimbus. Den komfortable løpeskoen kombinerer en forbedret passform og bedre grep for å gi en enda jevnere løpeopplevelse.

Pressemelding fra ASICS

ASICS kunngjorde nylig lanseringen av løpeskoen Gel-Nimbus 26. Med forbedringer i passform og bedre grep leverer den 26. utgaven av merkets flaggskip innen løpesko med demping en enda jevnere løpeopplevelse.

Forbedret grep i yttersålen

Den viktigste endringen er introduksjonen av den nye HYBRID ASICSGRIP™ -teknologien. Kombinasjonen av ASICSGRIP™-teknologi og AHARPLUS™-yttersålegummi gir bedre grep, gjør skoen mykere og forbedrer holdbarheten slik at løpere kan føle seg komfortable når de løper på våte og glatte overflater.

Med forbedringer av passformen for mellomfoten, der bruken av en konstruert strikket overdel og en oppdatering av konstruksjonen på snørehullene gir et mykere, men samtidig mer støttende mellomfotsgrep. Overdelen er laget av et lett, strikket materiale som puster.

65% mykere

Akkurat som sin forgjenger, som ble kåret til den mest komfortable løpeskoen i en uavhengig komforttest, nyter denne versjonen godt av FF BLAST PLUS ECO-demping.

Et lett og energisk skum som skaper en skylignende demping over ulike distanser. Skummet er laget av 24% biobasert materiale fra fornybare kilder, som restavfall fra prosessering av sukkerrør.

Andre nøkkelfunksjoner inkluderer ASICS’ PureGEL™-teknologi for bakfoten, et materiale som er lettere og 65 % mykere enn konvensjonell GEL™-teknologi, noe som gir en enda mykere landing. Skoens strikkede kragekonstruksjon gir også GEL-NIMBUS™ 26 et moderne utseende med en luksuriøs step-in-opplevelse.

Prisbelønt demping

– Komfort er fortsatt den viktigste faktoren ved kjøp av løpesko, og vi er stolte over å lansere den 26. utgaven av Gel-Nimbus, kjent som ledende innen dempingssko-segmentet, forteller Rohan van der Zwet, Senior Product Marketing Manager Performance Running hos ASICS.

– Etter de store endringene i silhuetten i fjor, har vi i år fokusert på å ytterligere forbedre skoens prisbelønte komfort. Vi har også lagt til CO2e-merking på GEL-NIMBUS™ 26 for å på en transparent måte informere forbrukerne om vår bærekraftsprestasjon og de fremskrittene vi gjør.

Les mer om Gel-Nimbus 26 hos ASICS her!