Å løpe ut i ukjent terreng er en utfordring i seg selv. Legg til konkurranseelementet og at det er helt mørkt, så har du årets utgave av Nightrun som sørget for en unik løpsopplevelse i utfordrende terreng. 

Værforholdene er alltid en faktor når Nightrun avholdes sent på høsten i månedsskiftet mellom oktober og november. I de syv årene løpet er blitt arrangert, har deltakerne møtt alt fra tørre stier til dyp snø. 

I årets utgave av Nightrun fikk deltagerne bryne seg på alt fra tett regn til kraftig vind. Til tross for utfordrende forhold var det store smil i alle de fem løpsbyene Bergen, Sandnes, Kristiansand, Trondheim og Oslo.

Topp stemning i målområdet

Nightrun arrangeres av Runner’s Worlds søsterselskap Springtime Event som sammen med løpets sponsorer HOKA, Silva, Vitamin Well og Löplabbet inviterte til høstfest i terrenget.

Felles for alle byene er at alle deltagerne må løpe med hodelykt. Langs løypene som går i variert terreng med sti og grus, henger det reflekser som lyser opp løypa mens man løper.

Se hvordan det så ut under årets Nightrun her:

EARLYBIRD-pris for 2024

Frem til 1. desember får du Earlybird-pris på neste års utgave av Nightrun! 

Sikre deg startplass til kun 250,- kr før julestria setter inn og velg hvor du skal løpe Nightrun blant disse fem byene:

Du kan også løpe Nightrun virtuelt hvis du ikke bor i nærheten av disse byene. Les mer om virtuelt løp her!