Dynafit deler ut terrengløpeglede til alle løpere uansett nivå når Dynafit-løperne og RW-ekspertene Askild Vatnbakk Larsen og Ånung Viken inviterer til gratis stiløpekurs.
Gjennom hele 2024 kan du delta på fem sosiale og lærerike økter, hvor du får lære mer om terrengløping med fokus på løpeteknikk på sti og variert terreng.
Løpekursene passer for alle løpere som vil lære mer om terreng- og stiløping, hvor du vil få konkrete tips til løpeteknikk på sti og om hvordan du kan bli en bedre terrengløper.
Kursledere er Ånung Viken og Askild Vatnbakk Larsen, som både er aktive fjell- og terrengløpere samtidig og jobber daglig som løpetrenere. Ånung og Askild vil dele av sin unike kunnskap om teknikk i terrenget og guiding i Oslomarka.
I samarbeid med Runner’s World Norge stiller Dynafit sine beste terrengsko til disposisjon, så du får muligheten til å teste lette og robuste terrengløpesko på fem utvalgte stiperler i Oslo og omegn.
Terrengløpekursene er helt gratis å være med på, men har begrenset antall plasser – så meld deg på nå om du ønsker å delta!

Disse fem terrengdestinasjonene i Oslo er inkludert i kurset:

Lavterskel, sosial intro på stiene rundt i skogen og langs fjæra.
Teknikkøkt med tre pit-stops; bratt oppover, flytsti og bratt teknisk nedover.
Sosial løping til Hauktjern med mulighet for bad og klippehopping.
Teknikkøkt med teknikkekspert Ånung.
Sosial løping i bratt og teknisk terreng til Gaupekollen og Mellomkollen.
Tre av øktene (Bygdøy, Hauktjern og Maridalsalpene) vil det være fokus på sosial løping og gode naturopplevelser. De to siste øktene (Grefsen og Sognsvann) vil det være fokus på å lære essensielle teknikker for å løpe raskt, skånsomt og effektivt i all slags type terreng.
Som Dynafit-utøvere bistår også Askild og Ånung med kunnskap om utstyret og skoene som testes, og hva du bør tenke på når du kjøper dine neste par med terrengløpesko.