Sponset innlegg
En annerledes maratonoppkjøring

En annerledes maratonoppkjøring


Det startet bra, jeg hadde femten uker på meg. Det er jo i utgangspunktet litt snaut med tid hvis man har et litt hårete mål. Men hvis alt gikk på skinner skulle det likevel være et snev av mulighet. Men så ble det ikke helt som man hadde tenkt seg …

I samarbeid med ASICS og Springtime skal vi i Runner’s World følge Anders Alstad Prøsch på veien mot Paris Maraton som går i starten av april. Anders følges opp av trener Rune Solheim, som er RW-blogger, ASICS Frontrunner og maratonløper. Få innblikk i treningen til Anders og Rune på veien til Paris her!

Les forrige tekst fra Anders her!

Løpinga havnet i tredje rekke

Utgangspunktet mitt var altså Rotterdam Marathon i påsken 2022. Personlig rekord på 3:06. I Rondane 100 (miles) i august senere på året (kan ikke få anbefalt dette flotte norske fjellultraløpet nok), fullførte jeg 105 km da både ben og føtter til slutt sa «takk, men nei takk!» og nektet å bære meg videre fra sjekkpunkt.

Den samme sommeren skjedde det også omveltninger på hjemmebane og jeg gikk fra et ordinært familieliv til å ha de to jentene mine hos meg annenhver uke.

Høsten brukte jeg til å komme inn i nye rutiner, være en så god pappa som mulig når barna var hos meg, og å være en så god kollega jeg kunne når jeg ikke hadde barna. Løpeformen havnet i tredje rekke og både kondis og hurtighet måtte betale prisen.

Formen var, om ikke på et absolutt bunnpunkt, så i hvert fall ganske middelmådig, da jeg litt uventet (okei, veldig uventet, egentlig) fikk muligheten til å løpe Paris Marathon. Jeg fikk kontakt med PT Rune Solheim og jeg flagget målet om 2:59:59 i Paris.

Rune var veldig positiv og sa seg enig i at vi skulle gi det et forsøk, men at det nok kom til å kreve mye av meg (det visste jeg, altså) og at det kunne være fornuftig å ha i bakhodet at dersom det etter hvert skulle vise seg å bli vanskelig, måtte jeg ikke gå helt i kjelleren.

Cruising og godfølelse

Uansett, alt startet så bra, vi brukte de tre første ukene på langsomt øke mengden slik at jeg kom opp til ca. 50 km i uken. De første ukene var riktignok blytunge; sakte, men sikkert jobbe på seg litt kondis og vinteren bet godt fra seg, tidvis nådde ikke kvikksølvet i gradestokken opp til -10 en gang. Men når det først begynte å løsne etter tre, fire uker …

Det er lite som slår den følelsen av at du «cruiser» inn ti-tolv km i nydelig vinterlandskap, uten at det koster deg noe som helst. Når steget endelig begynner å sitte og du kan dra på litt ekstra i oppoverbakkene og hele kroppen responderer.

Når du planter foten godt nedi ei issørpe og kjenner det kalde isvannet momentant trenger inn i skoen og gjennom sokkene, men det gjør ingenting fordi du føler at du jobber med elementene og ikke mot dem.

Tempoet går opp, beina lystrer og du kjenner at du bare kan fortsette å flyte. Endorfinene skilles ut og du er verdensmester i ditt eget lille univers. Følelsen av eufori – det er ren lykke!

Det er denne følelsen som er drivkraften. Det er dette det egentlig handler om – det er derfor jeg driver med dette. Det er da du innser at det er veien til målet som er det egentlige målet, og da spiller det plutselig ikke så stor rolle om man dunker under 3, 4 eller 6 timer, for den saks skyld, i et løp noen uker eller måneder frem i tid.

Piggskomodellen Fujisetsu fra ASICS har vært god å ha gjennom vinteren.

Veien blir målet

Og det er nettopp dette som er så viktig å ta med seg når ting plutselig ikke går som planlagt. Når målet ble for ambisiøst, når de der hjemme trenger at du er der mer, når kroppen setter bremsene på eller når jobben plutselig krever mer av deg for en periode – når man, slik jeg de siste ukene har gjort, innser at målet du satt deg i desember, langsomt svinner.

Nettopp da kan det være godt å ta et steg eller to til siden og spørre seg selv «hva er den egentlige gevinsten av det jeg driver med»?

For meg er det en sunn sjel i en sunn og frisk kropp som på vegen mot et mål, opplever både opp- og noen nedturer, mestring, mange naturopplevelser, utmattelse og glede og ikke minst ha enda mer overskudd til alle de rundt meg som betyr noe for meg.

Et konkret tidsmål er byttet ut med fokus på en sunn sjel i en sunn kropp og gode opplevelser med mestreing på veien.

Bagasjen full av gode opplevelser

Så hva har egentlig skjedd, og hvor står jeg nå? Paris nærmer seg faretruende raskt og å komme seg under tre timer kan jeg bare glemme. Jeg var i god driv inntil for noen uker siden, da både hjemmebane og jobb plutselig trengte at jeg var mer til stede. Absolutt ingenting dramatikk rundt det, sånn er det av og til.

Og selv om jeg gjerne skulle sittet her å skrive at jeg var godt i rute for å nå mitt mål, så måtte jeg på et tidspunkt erkjenne at det kommer jeg ikke til å klare uten at offeret blir for stort på de andre arenaene, så da dro jeg forsiktig i håndbrekket.

Jeg har bestemt meg for å reise til Paris med bagasjen full av gode løpsopplevelser som denne snart 15 uker lange reisen til Paris har vært, og nyte 42 km fra starten på Champs-Élysées, på kryss og tvers gjennom Paris’ gater, bli heiet frem av publikum langs løypa, oppleve stemningen og atmosfæren, før jeg til slutt kan heve armene over hodet når jeg krysser målstreken ved Triumfbuen, forhåpentligvis med mange gode opplevelser og minner jeg vil ha med meg videre.

Hei, så lenge!


Kommentar fra coach Rune

RW-blogger og ASICS Frontrunner Rune Solheim skal coache Anders fram mot løpet i Paris. Rune jobber som PT og er selv en habil maratonløper.

Foto: Sylvain Cavatz

– Då me starta for 15 veker sidan, var eg klar på at Anders i grunn hadde for liten tid å trena seg opp att i form til å springa sub-3. Eg utelukka likevel ikkje sjansen for at det kunne skje, med ei perfekt reise.

– Men med ein haust omtrent utan løping, måtte han starta nesten på null, og då er 15 veker veldig liten tid å førebu eit maraton. Og iallfall ein så solid pers på eit allereie høgt nivå. I tillegg såg eg raskt at ein krevande situasjon på heimebana gjorde utfordringa endå større.

Derfor var Rune tidleg ute å bremsa optimismen kring 2.59-målet.

Først mengde, så fart

Målet var fyrst å byggja opp att noko mengde, før dei introduserte økter med meir fart.

– Denne perioden gjekk bra, og formkurven bevega seg i rett retning. Då me var på rett mengde og hadde introdusert litt større fart, måtte me dra bittelitt i håndbrekket etter litt kjenningar i eit kne. Likevel såg det lyst ut, og Anders fekk gjort ein del km i maratonfart midtvegs i treningsperioden.

Inn i andre del av oppkøyringa såg dei behovet for å få meir kontroll på langturen. Etter eit par gode langturar, starta utfordringane hopa seg litt opp og tida til trening strakk ikkje heilt til. Derfor er det blitt altfor lite løping no dei siste vekene. Og med eit allereie tynt grunnlag, måtte målet justerast.

Ettersom Anders ikkje har hatt nokon langturer over 26 km, vert utfordringa i det heile teke å tåle den muskulære delen av 42,2km på asfalt.

– Dermed er eg enig i Anders si eiga vurdering om at gjennomføring er det viktigaste i Paris. Ikkje kor fort det går denne gongen, seier Rune, og understrekar at dette er heilt vanlege utfordringar for mange.

Viktig å mestre maratonløpet kalt livet

– Livet skjer og ting går ikkje som planlangt. Då er det viktig at ein er realistisk og tenkjer etter kva som er viktig i livet. Sjølv om det er gøy å persa eller sprengja eigne grenser på eit maraton, er det viktigare å mestra det maraton som livet byr på.

– Derfor synes eg det er ekstra viktig å kunne gleda seg på vegen mot eit slikt mål, som eit maraton. Då vert ikkje nedturen like stor viss ikkje alt går etter planen. Vegen er viktigare enn endestasjonen etter mi meining.

Sjølv skal Rune springa mitt treigaste maraton på mange år i Paris, men håpar å kunne sjå nye sider ved eit maraton.

– Ikkje vera så nervøs før start. Kanskje få sett litt av det som skjer rundt i løypa. Få med meg meir av stemninga. Men likevel ha ei god kjensle av mestring når eg kjem
i mål. Slik Anders også vil ha når han fullføre i Paris.

SISTE UTGAVE AV RUNNER’S WORLD:

 • Slik gjennomskuer du grønnvasking i løpeindustrien.
 • Simen Holviks siste opp- og nedturer.
 • VM-klare Tobias Dahl Fenre og Sylvia Nordskar har to helt ulike treningshverdager. Hva kan vi lære av det?
 • Ukrainas løpere kjemper seg gjennom sitt livs lengste ultraløp.
 • Superpensjonisten Atle Nytun ble ledd av på sin første løpeøkt som barn. Heldigvis er det aldri for sent å gjøre comeback.
 • Stor test av vårens nye mengdesko.
 • En samfunnsgeografisk sjelegransking av hvordan vi som løpere er koblet til stedene og omgivelsene vi løper i.
 • Hva skjer i kroppen i overgangsalderen, og hvordan bør vi tilpasse treningen?
 • Hvordan påvirker løpingen sexlivet?
 • Innblikk i treningshverdagen til Hanne Mjøen Maridal.
 • Askild Vatnbakk Larsen gir deg formtoppingens ABC.
 • Ånung VIken om hvorfor og hvordan du bør lage ditt eget testbatteri og teste formen regelmessig.
 • Fysioterapeut Eli Anne Dvergsdal om hvordan du unngår du fot- og ankelskader.
 • Terrengløper Abelone Lyng gir deg ti tips til å komme i gang med terrengløping.
 • Klinisk ernæringsfysiolog Silje Fjørtoft knuser åtte ernæringsmyter.

Les magasinet digitalt her!

Sponset innlegg
Stian Angermund blir en del av ASICS’ terrengteam

Stian Angermund blir en del av ASICS’ terrengteam


Verdensmester i terrengløp Stian Angermund er det siste tilskuddet til ASICS’ voksende terrengteam. Bli kjent med løperen her!

Pressemelding fra ASICS

Angermund er født i Bergen, og har vokst opp omgitt av fjell og terreng, men begynte ikke å satse seriøst på løping før han mistet faren. 

Nå er han blant de 10 beste terrengløperne over kortere distanser, med en lang liste av imponerende prestasjoner, inkludert seier i OCC-løpet under UTMB World Series Final i 2019, vinner av Golden Trail Series i 2018 og 2021, og nå tittelen som verdensmester i terrengløp i Thailand på 40 km.

Felleskap og god lagånd

Felleskap var en av faktorene som spilte inn på valget om å gå over til ASICS for Stian.

– Selv om jeg liker å konkurrere som individuell utøver, er god lagånd og samarbeid viktige verdier for meg. Jeg har hørt mye om fellesskapet i ASICS’ terrengteam, og jeg ser frem til å bli kjent med laget og samarbeide med ASICS om mine kommende utfordringer innen terrengløp.

Niklas Hedborn, Marketing Manager hos ASICS Nordics forteller at de er utrolig glade for å ha Stian med på laget.

– Stian har oppnådd en rekke fantastiske prestasjoner de siste årene, og vår ‘Sound Mind Sound Body’-filosofi stemmer godt overens med hans verdier. Stian er derfor det perfekte tilskuddet til ASICS’ terrengteam. Vi ser frem til å se hva dette samarbeidet vil bringe.

Runner’s World intervjuet Stian i fjor – les artikkelen her:

Åtte kjappe med Sylvia Nordskar

Etter en sterk fjerdeplass i Zegama-Aizkorri, sikter Sylvia Nordskar mot topp ti i terreng-VM i Østerrike. Bli bedre kjent med fjell- og ultraløperen her.
Les mer

Vil du delta på Fýri Trail med Team RW?

Runner’s World skal delta på Golden Trail-finalen Fýri Trail by Salomon. Nå søker vi to løpere som ønsker å være med på teamet. Startplass, overnatting og en unik løpsopplevelse er inkludert!
Les mer

Test av Mizuno Wave Rebellion Pro

Mizunos nye supersko Wave Rebellion Pro er et resultat av mange års testing og er en fullblods konkurransesko. Hvilken distanse passer skoen best til? Se vår dom i videoen under!
Les mer

Test av Brooks Hyperion Max

Brooks Hyperion Max leverer maks allsidighet og maks snert i steget. Men går det an, altså – uten karbonfiberplate? Se vår dom i videoen her.
Les mer
13 løp før påske

13 løp før påske


Klar for å røske deg ut av vinterdvalen? Bytt ut broddene med konkurransesko og meld deg på et av disse løpene i mars for en kanonstart på sesongen.

1.–31. mars: Hagemanns høydemeterløp

Hver dag må en løpe/gå et høydemetertall. Tallene som gjelder er 100, 200, 300, 400, 500 og så videre, opp til 3100 høydemeter. Totalt blir det 49 600 høydemeter gjennom hele mars. Rekkefølgen er opp til deg.

4. mars: Egersund Halvmaraton / Egersundsmila

Raske og kontrollmålte løyper, som går tur/retur Krossmoen og har start og mål ved Espelandshallen.

4. mars: Winterrun Trondheim

Fakler og ildkurver skaper god stemning langs løypa på Ytre Kongsgård. Velg mellom 5 og 10 kilometer. Runner’s World er til info samarbeidspartner til dette løpet, som arrangeres av RWs søsterselskap Springtime Event.

11. mars: Mulismilen

Bergens eldste mosjonsløp arrangeres for 55. gang med kontrollmålt løype på 5 kilometer og lang løype på 10,4 kilometer.

18. mars: Februar Maraton

Halvmaraton og maraton i regi av BFG Bergen Løpeklubb. Løypa består av en tur/retur-løype på 21,1 km og går på asfaltveier som enten er helt bilfrie eller har svært lite trafikk. En stor del av strekningen er på et nedlagt togspor, og går langs idylliske, landlige omgivelser.

19. mars: Norgestesten

Sesongåpning i den flate og populære løypa på Sand ved Jessheim, som byr på både 5 kilometer, 10 kilometer og halvmaraton.

25. mars: Jærkysten Ultra

Helt nytt løp som arrangeres for første gang i 2023 – med fem ulike distanser: Barneløp, 10 kilometer, halvmaraton, maraton og ultra.

25. mars: Artic SnowShoe Race

Med start og mål på Tromsø Skistadion arrangerer Midnight Sun Maraton trugeløp på distansene 5 og 10 kilometer.

25. mars: Frozen Lake Marathon

Løp halvmaraton eller maraton på den islagte Tisleifjorden ved Gol. Kontrollmålt og selvfølgelig helt flat løype – og en annerledes opplevelse! Løpet er til informasjon arrangert av RWs søsterselskap Springtime Event.

26. mars: Fredrikstadløpet

Samme trasé som fjorårets løp, med start og mål ved Kongstenhallen. Velg mellom 5 kilometer eller halvmaraton + barneløp på 3 kilometer.

26. mars: H3 Hamar Hoka Vårløp

Flat og flott løype langs Mjøsa på enten 5 eller 10 kilometer på Hamar, med start og målgang på Skibladnerbrygga.

26. mars: Rekordløpet Lier

Løp 5 eller 10 kilometer i den AIMS-godkjente og paddeflate løypa på Lier utenfor Drammen. Målgang rett ved Lier togstasjon, så lettvinn logistikk der, altså.

Parkruns

Hver lørdag bugner det av løpeglede i flere parker rundt om i landet. Gratis og åpent for alle!


Åtte kjappe med Sylvia Nordskar

Etter en sterk fjerdeplass i Zegama-Aizkorri, sikter Sylvia Nordskar mot topp ti i terreng-VM i Østerrike. Bli bedre kjent med fjell- og ultraløperen her.
Les mer
Holmestrand Maraton – sentrumsnær sesongstart

Holmestrand Maraton – sentrumsnær sesongstart


Flust av distanser, lettløpt og publikumsvennlig trasé – det er bare noen av argumentene for hvorfor du bør ta turen til Holmestrand lørdag 15. april.

Du kjenner abstinensene, kan nesten høre knitringen av startnummeret som festes til konkurransetrøya i det fjerne. Du drømmer om bar asfalt, om lette, veldempede sko, om splittshorts og ikke langbukse med stilongs under.

Drømmen om sesongstart og konkurranseflyt kan virke fjern i vinterens mørke, men heldigvis vet noen løpsarrangører å sette en demper for abstinensene. Holmestrand Maraton markerer starten på konkurransesesongen for mange, og er et høydepunkt for enda flere.

277781074_5139501136111637_7934549503510619444_n

277781074_5139501136111637_7934549503510619444_n

56480276_2265168453544934_2143810042212646912_n

56480276_2265168453544934_2143810042212646912_n

Lettløpt og livlig

Som et av relativt få løp i Norge er traséen lagt til en runde på 5 kilometer, som du løper alt fra én til åtte ganger, avhengig av hvilken distanse du ønsker å delta på. Dette gjør den lettløpte og livlige løypa forutsigbar, publikumsvennlig og sentrumsnær.

Løypa er kontrollmålt og rask, og flere løpere vi har snakket med mener at rundekonseptet på 5 kilometer er både motiverende og kjærkomment. Mange foretrekker dette framfor to større runder hvis de skal løpe maraton.

Utsnitt fra den flate traséen i Holmestrand Maraton. Foto: arrangøren

Fra minimaraton til ultra

I Holmestrand Maraton kan du gjøre din løpsdebut allerede på bleiestadiet, og jobbe deg oppover i distanser for resten av livet. Sagt med andre ord, her er det distanser for alle, enten du vil løpe en rask 5-kilometer, løpe din første 5-kilometer uten tidtaking og press, eller om du vil begi deg ut på en ultradistanse og velge Dagens Dobbel – maraton og 10 km på én og samme dag.

 • Barnas mini-maraton (200 m)
 • Maraton
 • Halvmaraton
 • 5 km (med og uten tidtaking)
 • 10 km
 • Dagens dobbel (maraton + 10 km)

Holmestrand Maraton har fartsholdere på alle nivåer på de lengste distansene.

Erfarne arrangører – knirkefritt arrangement

Holmestrand Maraton arrangerte sitt første løp i 2012 og har med det bygget seg opp god erfaring. Her er du som deltaker ivaretatt fra påmelding til målgang.

Detaljer som hyppige drikkestasjoner, god logistikk, garderober og mulighet for oppbevaring av verdisaker bare 100 meter fra mål bidrar til et helhetlig og velorganisert arrangement. Start- og målområdet ligger nede ved havna i Holmestrand, kun noen få minutter minutters gange fra jernbanestasjonen.

Det faktum at løpet arrangeres på en lørdag er også verdt å berømme. Søndagsløp i mindre bygdebyer kan være en laber og lydløs opplevelse. Lørdagsløp betyr liv i gatene og heiende publikum langs traséen – det liker vi!

Sponset innlegg
Skarpe sjakkhjerner enda skarpere med trening

Skarpe sjakkhjerner enda skarpere med trening


Fra økt korttidshukommelse til bedre konsentrasjonsnivåer – trening forbedrer hjernekapasiteten betydelig, ifølge en ny ASICS-studie utført på blant annet sjakkspillere.

Pressemelding fra ASICS

En ny studie fra ASICS viser at trening kan forbedre kognitiv funksjon og fremme mental ytelse betydelig. Ikke minst sier studien noe om hvor mye vi er skapt for å være i bevegelse.

I forbindelse med forskningsprosjektet lanserer ASICS også dokumentarfilmen Mind Games, inspirert av foreningseksperimentet. Se trailer lenger ned.

Sjakkspillere og gamere med utrolige resultater

Studien har fulgt konkurranseutøvere fra hele verden som driver med såkalte “mind games” som sjakk og gaming, og som er avhengig av sin kognitive funksjon, idet de startet et regelmessig treningsprogram.

Etter fire måneder med regelmessig trening var hjernene deres betydelig skjerpet, og de presterte enda bedre enn tidligere i konkurranser.

Deltagerne forbedret i gjennomsnitt sin internasjonale ranking med utrolige 75 %, noe som nok en gang beviser det nære samspillet mellom sinn og kropp.

Utøvernes kognitive funksjon økte med 10 %, problemløsningsevnene med 9 %, korttidshukommelsen økte med 12 %, mens reaksjonstid og oppmerksomhet ble forbedret med 10 %.

Gruppens selvtillit økte med 44 %, konsentrasjonen forbedret seg med 33 % og angstnivåene sank med 43 %.

Dokumentarfilm om prosjektet

Eksperimentet har resultert i en dokumentarfilm som lanseres på Amazon Prime Video. Dokumentaren har fulgt fire utøvere i verdensklasse som driver med esport, sjakk, mahjong og hukommelsesspill idet de starter det regelmessige treningsprogrammet, med mål om å forbedre sin rangeringene i internasjonale konkurranser.

Se traileren her:


Åtte kjappe med Sylvia Nordskar

Etter en sterk fjerdeplass i Zegama-Aizkorri, sikter Sylvia Nordskar mot topp ti i terreng-VM i Østerrike. Bli bedre kjent med fjell- og ultraløperen her.
Les mer

Vil du delta på Fýri Trail med Team RW?

Runner’s World skal delta på Golden Trail-finalen Fýri Trail by Salomon. Nå søker vi to løpere som ønsker å være med på teamet. Startplass, overnatting og en unik løpsopplevelse er inkludert!
Les mer
Fem grunner til å velge Paris Maraton

Fem grunner til å velge Paris Maraton


Lite slår følelsen av et skikkelig storbyløp, og særlig når det i tillegg kickstarter løpssesongen. Her er fem grunner til hvorfor du bør velge Paris Maraton med Springtime i starten av april.

Enten du er den frankofile typen som har vært i Paris flere ganger, eller om du har til gode å besøke den franske hovedstaden – Paris Maraton er en helt særegen måte å oppleve byen på.

Løpet går første helgen i april og lar deg møte våren i en av Europas vakreste byer. Løypa er sentrumsnær og fylt av severdigheter, samtidig som den er variert og går innom to store parker.

Nært, men eksotisk

Reiser til nye steder er alltid gøy, men det er en deilig bonus når flyturen kun tar et par timer og du unngår jetlag og søvnforstyrrelser i forkant av et løp. Til tross for den geografiske nærheten, føles Paris eksotisk og annerledes, og gir deg påfyll til både sinnet og beina. Livet i gatene underveis i løpet gir deg akkurat den storbyløpsfølelsen du er ute etter.

Et av verdens største løp

Paris Maraton er et av verdens desidert største løp, så vidt vi vet er det bare New York City Maraton som er større. Rundt 55 000 deltakere stiller til start i Paris’ gater hvert år, og byen vet å lage skikkelig folkefest i forbindelse med løpet. Fra start til mål er det heiarop, livemusikk og livlige innslag som bidrar til en utrolig løpsopplevelse.

Rundløype og god logistikk

Start og mål er på paradegaten Champs-Élysées. Den er bred nok til å få orden i rekkene, selv i de aller største startpuljene. Derfra løper du en rundløype som er relativt sentrumsnær og stappet av severdigheter og heiarop. Du formelig løftes frem gjennom gatene.

Etter en drøy mil entrer du Bois de Vincennes-skogen. Her roer folkelivet seg et lite hakk, helt perfekt timet slik at du rekker å reflektere over hvordan du ligger an, og hvordan beina og kroppen kjennes.

En stor del av løypa følger elven Seinen, her er det masse å se og et yrende publikum. Ved cirka 25 kilometer passerer du Notre Dame, og etter rundt 30 kilometer blir du belønnet med utsikt til Eiffeltårnet.

Deretter entrer du Bois du Bologne-skogen, her roer lydnivået fra publikum seg et hakk, og du får anledning til å grave djupt etter de siste kreftene. Allerede ved 40 kilometer kan du skimte Triumfbuen hvor målgang er – da gjelder det å holde igjen sluttspurten litt slik at du har krefter igjen på oppløpet.

Perfekt for sightseeing etterpå

Paris er den perfekte byen å rusle av seg stive maratonbein i. Det er mye å se på som tar fokus vekk fra gangsperren, og det er flust med fortauscafeer hvor du kan få en pustepause og litt restitusjonspåfyll. Temperaturen i Paris i starten av april er perfekt både for løping og sightseeing

Du er tatt vare på fra start til mål

Når du reiser til Paris Maraton med Springtime, får du mer enn bare en løpsopplevelse. Reisen varer minimum tre netter – du kan forlenge om du vil – og du slipper planlegging og logistikk og kan kun fokusere på å nyte reisen og å prestere i løpet.

Springtime arrangerer felles startnummerhentig, middag, frokostjogg, felles opplegg og assistanse fram mot starten av løpet, og ikke minst festmiddag etter løpet.

Springtime har designet en egen løpstrøye for deltakerne som reiser med dem til Paris Maraton.
Sponset innlegg