Torsdag 21. september arrangerer vi et lærerikt webinar – helt gratis for alle Runner’s World-medlemmer. Foredraget handler om nøkkeløktene du bør kjøre fram mot et løp, og hvordan du trapper ned og topper formen på best mulig måte.

Hvilke kvalitetsøkter er det lurt å ha i beina før den store dagen? Og hvordan samler du mest mulig overskudd til startskuddet går?

Dette er temaene vi skal snakke om når Askild Vatnbakk Larsen holder webinar for alle RW-medlemmer den 21. september. Vi retter særlig fokus mot distansene 10 km og halvmaraton, men webinaret vil være nyttig uansett hvilke løp du skal delta på i høst.

Foredragsholder Askild har en mastergrad i biomekanikk og løping fra Norges idrettshøgskole i tillegg til å være en av landets beste terrengultraløpere. Til daglig jobber han som lærer og trener, og tilbyr treningsveiledning, gruppetreninger og foredrag for privatpersoner og bedrifter. Askild brenner for å sette seg inn i den beste idrettsvitenskapen vi har og kverne det ut til forståelige artikler som hjelper deg i treningsarbeidet.

Se Askild forklare mer om webinaret i dette innlegget på Instagram.

Etiopiske @tigist__assefa skapte historie da hun stormet inn til den elleville verdensrekorden 2.11.53 under gårsdagens @berlinmarathon 🤩🥳 
På føttene hadde hun splitter nye Adizero Adios Pro Evo 1 fra @adidasrunning, som ble lansert i et svært begrenset opplag for noen uker siden. Men allerede nå kan @adidas avsløre når flere modeller av rekordskoen slippes – les mer via link i bio! 👀
#runnersworldnor
Tenk at noe så brutalt kan være så vakkert! Takk for syrefesten @oslosbratteste ☀️🤝
#runnersworldnor #oslosbratteste
annonse // KONKURRANSE! Vil du vinne robuste Agility Peak 5 GTX fra @merrelleu? 🍁👟
Oppgraderingene i denne femte versjonen gjør Agility Peak til en robust og teknisk terrengsko som makser komforten og fleksibiliteten. 
Agility Peak er en av Merrells mest populære terrengsko for en grunn. Modellen har vunnet den prestisjefylte ISPO-prisen først for versjon 4 og deretter på nytt med versjon 5. 
Juryen trakk fram kombinasjonen av egenskapene demping, grep, lett vekt og beskyttelse som grunnen for prisen. 
For å være med i trekningen må du:
🍁 Følge @merrelleu og @runnersworldnor
🍁 Kommentere med den emojien som beskriver følelsen du har når du løper i terrenget! 
Fortell oss også gjerne hvem du vil ta med på løpetur på stien i kommentarfeltet 🏃‍♀️🏃 
Du kan delta så mange ganger du vil. Vi trekker en vinner tirsdag 26. september. 
#merrell #agilitypeak5 #runnersworldnor

Flere fordeler

For å få tilgang til webinaret må du altså være Runner’s World-medlem. Som medlem hos oss får du en solid pakke som sikrer løpeglede med kvalitet – hele året. Ikke bare får du tilgang på alle artikler på nett og i magasinene våre, du får også treningsprogram, rabatter og andre fordeler.

Alle RW-medlem får en e-post med tilgang til webinaret når det nærmer seg.