Torsdag 21. september arrangerer vi et lærerikt webinar – helt gratis for alle Runner’s World-medlemmer. Foredraget handler om nøkkeløktene du bør kjøre fram mot et løp, og hvordan du trapper ned og topper formen på best mulig måte.

Hvilke kvalitetsøkter er det lurt å ha i beina før den store dagen? Og hvordan samler du mest mulig overskudd til startskuddet går?

Dette er temaene vi skal snakke om når Askild Vatnbakk Larsen holder webinar for alle RW-medlemmer den 21. september. Vi retter særlig fokus mot distansene 10 km og halvmaraton, men webinaret vil være nyttig uansett hvilke løp du skal delta på i høst.

Foredragsholder Askild har en mastergrad i biomekanikk og løping fra Norges idrettshøgskole i tillegg til å være en av landets beste terrengultraløpere. Til daglig jobber han som lærer og trener, og tilbyr treningsveiledning, gruppetreninger og foredrag for privatpersoner og bedrifter. Askild brenner for å sette seg inn i den beste idrettsvitenskapen vi har og kverne det ut til forståelige artikler som hjelper deg i treningsarbeidet.

Se Askild forklare mer om webinaret i dette innlegget på Instagram.

Få løpebriller når du blir Runner’s World medlem 😎 Det er begrenset antall løpebriller så her gjelder det å være rask!
Du får fantastiske medlemsfordeler hos Runner’s World samtidig som du skygge fra solen og se rask ut på løpeturen 🚀 Goodr Wakka WAKKA Wakka WAKKA har en verdi på 399kr. Brillene er gule med rosa glass og har polariserende effekt og ripebeskyttelse.
Lenke i bio!
Få halv pris på et halvt års Runner’s World medlemskap, og tilsendt siste utgave av vårt magasin.😎
Få tilsendt siste utgave fra Runner’s World, samt 6 måneder medlemskap hvor du får treningsprogram og en rekke rabatter på reiser og løp.
Lenke i bio!
annonse // Ønsker du å vinne en Silva Strive Fly Vest? 🏃🏼
 
Øk farten og push grensene dine med vektløs løping. Silvas oppdaterte Strive-løpevester er designet for at du skal løpe enda fortere! 💨
Ta med deg energi, drikke, ekstra klær og løpestaver uten anstrengelse ved hjelp av det nye, lette designet på vestene. 
 
Vi trekker 3 heldige vinnere av en Strive Fly Vest i valgfri farge.
 
For å delta i konkurransen må du:
🤝🏼 Følge @silvaglobal & @runnersworldnor
📝 Kommentere ønsket farge; svart, grønn eller rosa
Vinneren kontaktes av oss på DM her på Instagram, og annonseres i dette innlegget. Lykke til!

Flere fordeler

For å få tilgang til webinaret må du altså være Runner’s World-medlem. Som medlem hos oss får du en solid pakke som sikrer løpeglede med kvalitet – hele året. Ikke bare får du tilgang på alle artikler på nett og i magasinene våre, du får også treningsprogram, rabatter og andre fordeler.

Alle RW-medlem får en e-post med tilgang til webinaret når det nærmer seg.