Torsdag 21. september arrangerer vi et lærerikt webinar – helt gratis for alle Runner’s World-medlemmer. Foredraget handler om nøkkeløktene du bør kjøre fram mot et løp, og hvordan du trapper ned og topper formen på best mulig måte.

Hvilke kvalitetsøkter er det lurt å ha i beina før den store dagen? Og hvordan samler du mest mulig overskudd til startskuddet går?

Dette er temaene vi skal snakke om når Askild Vatnbakk Larsen holder webinar for alle RW-medlemmer den 21. september. Vi retter særlig fokus mot distansene 10 km og halvmaraton, men webinaret vil være nyttig uansett hvilke løp du skal delta på i høst.

Foredragsholder Askild har en mastergrad i biomekanikk og løping fra Norges idrettshøgskole i tillegg til å være en av landets beste terrengultraløpere. Til daglig jobber han som lærer og trener, og tilbyr treningsveiledning, gruppetreninger og foredrag for privatpersoner og bedrifter. Askild brenner for å sette seg inn i den beste idrettsvitenskapen vi har og kverne det ut til forståelige artikler som hjelper deg i treningsarbeidet.

Se Askild forklare mer om webinaret i dette innlegget på Instagram.

Flere fordeler

For å få tilgang til webinaret må du altså være Runner’s World-medlem. Som medlem hos oss får du en solid pakke som sikrer løpeglede med kvalitet – hele året. Ikke bare får du tilgang på alle artikler på nett og i magasinene våre, du får også treningsprogram, rabatter og andre fordeler.

Alle RW-medlem får en e-post med tilgang til webinaret når det nærmer seg.