FÅ 2000 KR I RABATT PÅ HØSTENS LØPEUKE TIL PORTUGAL!

Hver vår og høst arrangerer vi løpeuka i Portugal! Dette gir alle løpeglade mennesker muligheten til å være med på en fantastisk tur til varmere strøk der man lærer mye om løping. Det er også en fantastisk sosial tur der man blir kjent med mange nye mennesker! Vi anbefaler alle å bli med på disse turene. I høst avholdes turen til Portugal i september og nærmere bestemt går turen til Monte Gordo.

Det er kun 20 plasser, og du får en ekstra god rabatt hvis du booker senest 23. april og bruker koden RUNNERSWORLD. Spar hele 2000 kroner! 

Forleng sommeren og husk å pakke med med godt humør, løpesko, badebukse og solkrem. 

 

Meld deg på her!

 

Informasjon:

UKE 39  |  21. SEPT – 28. SEPT 2024

NÅR: Lørdag 21.09 – Lørdag 28.09

HVOR: Monte Gordo, Portugal

PRIS FRA: 15 995 kr

BRUK KODEN: RUNNERSWORLD og få 2000 kr i rabatt


En uke fullpakket med trening , variasjon og løping.

Bli med våre utvalgte trenere til Portugal for å lade opp energilagrene under denne fantastiske varierte treningsuken! Kombinasjonen styrektrening, yoga, løping og dans. Her kan du starte dagen på stranden med stavgang, en morgenjoggetur eller hvorfor ikke møte soloppgangen med en rolig morgenyoga?

Få en herlig treningsuke og opplev treningsglede med likesinnede i et godt og varmt klima!

Uken har et spesielt fokus på bredde og variasjon i tillegg til løping. Du blir utfordret til å forsøke nye treningsformer – men du velger selvfølgelig selv hva du deltar på. Hvile, restitusjon og refleksjon er og viktig. Sammen med det sosiale og den gode maten.

Våre trenere!

Geir Bjerkestrand er hovedtrener denne uken. Han kjenner området og mulighetene bedre enn de fleste, og legger opp til mange fine løpeturer i løpet av uken samt teknikk-trening. Han skaper treningsglede med sitt positive vesen, og elsker å dele sin kunnskap. Som instruktør har han med seg Marita Sandberg.

Dette er inkludert i treningspakken:

Treningspakken, med fast allsidig grunnprogram, er inkludert alle uker:

  • Profesjonell treningsledelse av våre 10-15 instruktører hver uke
  • Fri deltakelse på alle praktiske og teoretiske aktiviteter, ca 60 økter hver uke
  • Fri deltakelse på alle forelesninger, ca tre hver uke
  • Fri deltakelse på Kystpasset (Torsdag).
  • Mulighet til å låne og teste utstyr, blant annet løpesko, staver, pulsklokker, tennisracket, golfklubber. Avhengig av tilgjenglighet.