Med en kombinasjon av et geometrisk origami-design og den nyeste skumteknologien tilbyr den tredje generasjonen av ASICS’ unike dempingssko en opplevelse full av spenst som garantert vil gi deg energi og motivasjon på løpeturen.

Pressemelding fra ASICS

Da ASICS lanserte den opprinnelige NOVABLAST-modellen for noen år tilbake, ble den raskt populær blant alle typer løpere. Oppfølgeren skuffet på ingen måter, med bedre stabilitet og de samme gode egenskapene intakt. Nå er tredje versjon lansert, med bedre og lettere mellomsålemateriale.

FF Blast Plus

Novablast 3 har en mellomsåle utstyrt med FF BLAST™ PLUS skumteknologi. En ekstra millimeter er lagt til i hælen og forfoten, og det nye dempingsmaterialet er designet for å tilby en løpeopplevelse full av spenst som gir mer energi i hvert steg.

Novablast 3 er også cirka 22 gram lettere enn forgjengeren.

Bedret passform

Skoen er også utstyrt med ASICS’ Notch Tongue Construction, en unik vingekonstruksjon som er integrert i pløsedesignet for å forbedre skoens passform og komfort ytterligere.

Denne sørger for at foten omfavnes for jevn fordeling av potensielle trykkpunkter og redusert sjansen for at pløsen beveger seg. Dessuten er skoens hæl forsterket med et mer støttende design som bidrar til at foten får mer kontroll gjennom hele stegavviklingen.

–Teamet her hos ASICS er utrolig begeistret over lanseringen av NOVABLAST™ 3. Med utviklet design og den nyeste teknologien, sørger den siste generasjonen av skoen for en løpsopplevelse med enda bedre spenst og støtte. ASICS’ filosofi er å hjelpe alle til å oppleve den positive effekten trening kan ha på kropp og sinn, og NOVABLAST™ 3-skoen er den perfekt følgesvenn for en mer aktiv livsstil. Denne nye skoen gir en løpeopplevelse med mer spenst, og vil garantert bidra til å motivere deg til å oppnå et sunt sinn i en sunn kropp gjennom trening, sier Hisanori Fujita, Manager, Performance Footwear, ved ASICS’ designavdeling.

NOVABLASTTM 3 er tilgjengelig i både herre- og damestørrelser i sportsbutikker og nettbutikker over hele verden fra 1. september. Veiledende utsalgspris er 1700 kroner.