Vi søker tre løpere som kan være en del av testteamet for tre par sko fra Sauconys helt nye sortiment for 2020. Er det deg? Send inn søknad her.

NB! De tre testløperne er trukket ut og konkurransen er avsluttet.

Nå kan du bli en av tre som får teste sko fra Saucony. Sammen med Runner’s World ser nå løpeskoprodusenten etter aktuelle kandidater.

Nå gir Saucony deg muligheten til å bli en del av 2020 Saucony Test Team. I løpet av våren skal du teste tre av deres mest populære løpesko – Kinvara 11, Triumph 17 og Guide 13.

Søknadsfrist er 11. mars. For å søke fyller du ut skjemaet nederst i denne artikkelen.

Saucony og Runner’s World vil velge ut tre personer som blir en del av testteamet. De tre skal ha varierende bakgrunn fra løping, så her kan både nybegynnere og erfarne løpere søke.

Etter at testperioden er ferdig skal de tre svare på noen spørsmål som gir verdifulle tilbakemeldinger til Saucony. Disse tilbakemeldingene blir også presentert i Runner’s World, slik at alle kan få et innblikk i testresultatene.

Du som søker må derfor være glad i å løpe, og forplikte deg til å benytte skoene såpass mye at du kan gi en skikkelig vurdering av dem.

Du skal også dele dine opplevelser og treningsturer med Saucony-skoene i sosiale medier, og bruke hashtagen #SauconyNorge, #RunForGood og #runnersworldnor.

Hvis du vil få med deg siste nytt fra Saucony, kan du besøke saucony.no eller @sauconynorge på Instagram.

Dette er testskoene


Saucony Kinvara 11

Kinvara 11

Kinvara 11 er en av de mest klassiske lettvektsskoene på markedet, og en stadig favoritt blant løpere på alle nivåer. Takket være den unike miksen av hurtighet, lav vekt, respons og demping, er Kinvara 11 skoen for maksimal løpeglede. Mellomsålen består av nye PWRUN og toppsålen av PWRUN+. Dette, i kombinasjon med et drop på 4 mm, gir deg et effektivt og kraftfullt fraspark med maks respons i hvert steg. Overdelen består av sømløs mesh som gir en føyelig og komfortabel passform. Kinvara 11 er et godt valg til tempotrening og konkurranser.


Saucony Guide 13

Guide 13

Guide 13 er en mengdetreningssko med moderat støtte og stabilisering, uten at det går utover løpsfølelsen. Mellomsålen består av PWRUN som i kombinasjon med toppsålen i PWRUN+ gir utmerket demping og respons. FORMFIT-konstruksjonen i overdelen gir optimal passform, og den ekstra støtten rundt hæl og under fotbue holder foten på plass. Passer godt til løpere med høy fotbue som ønsker stabilitet i fotisettet. Skoens drop er på 8 mm.


Saucony Triumph 17

Triumph 17

Triumph 17 er en nøytral mengdetreningssko. Årets versjon av denne ikoniske modellen er lettere enn forgjengeren, takket være det helt nye dempematerialet PWRUN+. Skoen er hele 25 % lettere og 5 % mer støtabsorberende enn tidligere versjoner, i tillegg til at den består av markedets mest responsive materiale. Triumph 17 har 8 mm drop, og passer til løpere som kun mener det beste er godt nok. Dette er skoen for de lange øktene med maksimal komfort.

NB! De tre testløperne er trukket ut og konkurransen er avsluttet.


Søknadsskjema