I flere år har ulike løpere bidratt med sin unike løpehistorie til spalten Runner’s World-stafetten. Nå søker vi flere som ønsker å dele historien sin med leserne våre.

Mange løpere har en særskilt grunn til at de begynte med akkurat løping. For mange har det vært en del av en livsstilsendring eller et verktøy til å få det bedre i livet.

Andre løpere sitter på helt særegne løpsopplevelser som har satt spor.

Vi søker nå etter løpere som ønsker å dele sin historie med leserne av Runner’s World. Enten det er historien om hvordan du ble en løper, en skildring av en spesiell hendelse eller et spesielt løp – eller et tema innenfor løpeverdenen du har fundert mye over og som er viktig for deg.

Vi tenker som så at ingen løpehistorie er ubetydelig, og intet tema er uviktig.

Hvordan fungerer det?

Hvis du ønsker å dele historien din, kan du sende den inn ved å trykke på knappen under og fylle ut skjema.

Vi stiller ingen krav til skriveferdigheter og rettskriving, så lenge historien din kommer godt fram. Vi hjelper deg med redigering og korrektur av artikkelen, og lar deg lese gjennom og godkjenne før vi publiserer artikkelen i enten magasinet og/eller på nettsiden vår.

Teksten bør ikke være veldig mye lenger enn 1000 ord, og du må ha avklart rettighetene til bildene som skal med i artikkelen.

På forhånd, tusen takk for bidraget ditt. Vi gleder oss til å dele det med resten av løpe-Norge!


Les tidligere etapper i RW-stafetten her: