Runner’s World skal delta på Golden Trail-finalen Fýri Trail by Salomon. Nå søker vi to løpere som ønsker å være med på teamet. Startplass, overnatting, klær og sko fra Salomon – og en unik løpsopplevelse er inkludert!

Golden Trail-serien består av nasjonale løpsserier med spennende terrengløp som etter hvert ender opp i regionale finaler og til slutt en verdensfinale.

Den nordiske serien består av åtte løp i Norge, Sverige, Finland og Danmark. De fleste løpene arrangeres riktignok i Norge, inkludert finalen – Fýri Trail by Salomon.

Runner’s World har samlet et stjernelag med løpere og søker nå etter to deltakere til som kan være med på Team RW i Fýri Trail. Her kan du velge mellom distansene 18 eller 29 kilometer.

Lenke til søknadsskjema finner du nederst i artikkelen.

Hva får vinnerne?

De to som trekkes ut til å bli en del av Team RW i Fýri Trail, får dekket startplass i Fýri Trail og overnatting på Fýri Resort. Klær og sko fra Salomon får du også. Og, du er garantert en helt fantastisk løpsopplevelse i Hemsedal.

Hvem kan søke?

Absolutt alle med nysgjerrighet på, eller en forkjærlighet for terrengløping er velkommen til å søke! Det stilles ikke noe krav til nivå. Vi setter stor pris på om du vil dele reisen din fram mot løpet – og selve løpsopplevelsen – i sosiale medier.

Etter løpet er det duket for afterrun ved bassengkanten!

Dette er Team RW

Foreløpig består laget vårt av fire habile (terrengultra)løpere som alle er tilknyttet Runner’s World.

  • Abelone Lyng – Blogger og spaltist i Runner’s World.
  • Lukasz Cwiklinski – Arrangementsansvarlig og altmuligmann i Runner’s World.
  • Askild Vatnbakk Larsen – Spaltist, kurs- og foredragsholder i Runner’s World.
  • Ånung Viken – Spaltist og kursholder i Runner’s World.

– Jeg gleder meg skikkelig til å løpe Fýri Trail i september. Hemsedal er et område med utrolig fine løpestier, sier Abelone Lyng.

– Den 29 kilometer lange løypa byr på bratte bakker, vakkert fjellandskap og utsikt. Jeg synes det er skikkelig kult at de har lagt inn både en motbakkesprint og en «master of disaster” nedoverbakkesprint. Det skaper litt ekstra moro underveis i løpet, avslutter hun.

Søk om å få ta del i Team RW på Fýri Trail – vi trekker ut to løpere 24. mai.