Løp høsten i møte med løpegruppa Springtime Runners!

SPRINGTIME RUNNERS er en åpen og gratis løpegruppe for alle løpere. Med utgangspunkt i vår store løpefamilie fra Springtime løpereiser og Runner’s World, vil vi invitere til et fast møtepunkt i Oslo – tirsdager på Voldsløkka.

Hit ønsker vi alle løpere – uansett erfaring, personlig rekord og antall løpesko i skapet – hjertelig velkommen til å dele og oppleve løpeglede sammen!

Hver tirsdag kl. 18.00 løper vi kvalitetsøkt sammen på Voldsløkka i Oslo. Vi legger opp til forskjellige intervalløkter, tilpasset ditt individuelle nivå, som vil vare ca. 30 minutter. Vi starter alltid med felles oppvarming, og totaltid på økta er ca. 60 minutter.

I vår Facebook-gruppe vil vi ukentlig informere om hvilken type økt som står på programmet. Bli med i Facebook-gruppen HER!

Voldsløkka

Grusrunden på Voldsløkka er kanskje hovedstadens mest kjente sløyfe. Løpere fra hele byen samles til både raske og roligere økter i runden som måler akkurat 1000 meter.

Sjekk ut Strava-segmentet på Voldsløkka her.

Selv om runden på Voldsløkka er 1000 meter, betyr det ikke at vi skal løpe 1000-metere hver tirsdag. For hver uke setter vi opp intervalløkter med ulik varighet innenfor en totaltid på ca 30 minutter, hvor du kan tilpasse lengde og fart på intervallene etter dine ønsker og behov.

Om du for eksempel ikke pleier å løpe intervaller, vil du sammen med oss i Springtime Runners gradvis bli vant til og lære mer om hvilken fart du skal holde og hvor lange pausene skal vare. Samtidig vil også du som trener til et viktig løp eller konkurranse kunne bruke våre kvalitetsøkter til å få maksimalt ut av treningen og for eksempel bruke våre økter til å treffe på formtoppen inn mot løpet.

Løpeglede for alle

Selv om løping er en individuell aktivitet og idrett, er det ingen tvil om at det sosiale aspektet og fellesskapet har store fordeler for alle løpere – uansett nivå. Å ha noen å løpe sammen med, enten det er et argument for å komme deg ut døra eller for å ha noen å strekke deg etter, gjør deg til en bedre løper.

Derfor gleder vi oss til å lose dere gjennom intervalløktene på Voldsløkka framover. Sammen skal vi dele og oppleve løpeglede hver tirsdag fra 06. september – og forhåpentligvis komme i bedre form også!

Sara og Ole Martin fra Runner’s World gleder seg til å løpe med deg!