Bli med på gratis terrengløpekurs på Hauktjern med Dynafit og Runner’s World! Løpekursene passer for alle løpere som vil lære mer om terreng- og stiløping.

Kursholdere er Askild Vatnbakk Larsen og Ånung Viken, som tar deg med på en sosial og lærerik løpetur i terrenget i Østmarka.

Du får teste Dynafit sine beste terrengsko, få konkrete tips til løpeteknikk på stien og hvordan du kan bli en bedre terrengløper.

Torsdag 27. juni kl. 18.00 møtes vi ved Østmarksetra, før vi løper mot Hauktjern.

Dette blir en sosial og trivelig løpetur, med mulighet for bad og klippehopping.

 

Kurslederne Ånung Viken og Askild Vatnbakk Larsen er aktive fjell- og terrengløpere og jobber til daglig som løpetrenere. Ånung og Askild vil dele av sin unike kunnskap om teknikk i terrenget og guiding i Oslomarka.

I samarbeid med Runner’s World Norge stiller Dynafit sine beste terrengsko til disposisjon, så du får muligheten til å teste lette og robuste terrengløpesko på utvalgte stiperler i Oslo og omegn.

Terrengløpekursene er helt gratis å være med på, men har begrenset antall plasser – så meld deg på nå om du ønsker å delta!

Tre av øktene (Bygdøy, Hauktjern og Maridalsalpene) vil det være fokus på sosial løping og gode naturopplevelser.

De to siste øktene (Grefsen og Sognsvann) vil det være fokus på å lære essensielle teknikker for å løpe raskt, skånsomt og effektivt i all slags type terreng.

Som Dynafit-utøvere bistår også Askild og Ånung med kunnskap om utstyret og skoene som testes, og hva du bør tenke på når du kjøper dine neste par med terrengløpesko.