Når den ypperste verdenseliten møtes til verdens største terrengløpefest Ultra Trail Mont Blanc i de franske alper, er det ofte detaljene som skiller i kampen om seieren. Vectiv Pro fra The North Face er en konkurransesko som er spesielt tilpasset terrenget i Chamonix.

Å løpe med Vectiv Pro fra North Face på beina er som å booke seg inn på et All Inclusive-hotell. Den lave vekten, gode støtdempingen og herlige responsen gir deg en skikkelig luksusfølelse når du løper i terrenget og på stien.

I Vectiv Pro har The North Face lagt inn enda mer demping enn i sine tidligere modeller, som gjør skoen til et enda bedre valg for de tøffe og innholdsrike løypene i UTMB.

I jakten etter raske tider både i Ultra Trail Mont Blanc, men også her hjemme i vårt norske terreng, er The North Face Vectiv Pro en terrengsko som hjelper deg med å hente ut det du er god for.

Kombinasjonen av det myke og lette dempingsmaterialet og karbonplate slik vi kjenner fra andre konkurransesko, etablerer The North Face Vectiv Pro seg som kongen på haugen i UTMB og andre terrengløp.