The North Face teamer opp med den spanske kunstneren og terrengløperen Fernando Elvira. Resultatet er en kolleksjon som både er fantasifull, unik og prestasjonsrettet – og som gjør at du skiller deg ut på stien.

Som terrengløper vil tankene vandre på kryss og tvers, akkurat som stiene bukter seg endeløst rundt. Det vil være høye topper og det vil være dype daler. Det vil komme øyeblikk hvor du tenker at du har møtt veggen, du har ikke noe mer å gi og vil bare legge deg ned …

Så skjer det noe!

Både kropp og hode føles lettere og beina flyter videre. Tankene er igjen opphengt i omgivelsene og ikke smertesignaler fra kroppen.

Alt dette gjenspeiles i den nye kolleksjonen The North Face X Elvira.

Mønster med mening

I terrengløpekolleksjonen The North Face X Elvira finner du unike prints og mønstre, hvor hvert symbol representerer en tanke eller et øyeblikk fra stien, sett fra perspektivet og tankesettet til en ultraløper.

Det er topper og daler, med- og motbakker, blindveier og nye begynnelser. Akkurat som på en løpetur.

Fordi selv løperen med de seigeste beina og løperen med de beste forberedelsene må vike for løperen med den sterkeste pannebrasken. Den faktiske utfordringen overvinnes i hodet, det er det som befinner seg på innsiden som får deg over målstreken.

Jakken som har alt

The North Face x Elvira inkluderer blant annet Flight-seriens jakke, kalt Lightriser Futurelight. Dette er en løpejakke som har alt: Den er vanntett, pustende og superlett. Hetten kan snøres sammen, og jakken kan enkelt pakkes sammen i sin egen lomme.

Her får du beskyttelse mot elementene, samtidig som refleksdetaljene også gjør deg synlig.   

En sko for lange dager på stien

I tillegg har Fernando Elvira utsmykket den populære terrengskoen Flight VECTIV som nå er å finne i limited edition.

Flight VECTIV er verdens første terrengsko med karbonfibersåle, og gir deg lett vekt, god respons og raus demping over lange distanser i terrenget. Overdelen er i slitesterk – og nå fargesprakende – mesh forsterket med Kevlar.

Rundt mellomfoten er det lagt inn ekstra forsterkinger for bedre stabilitet i terrenget. Rocker-geometrien gir deg en effektiv stegavvikling og en god rull framover i steget.

Den nevnte karbonfiberplaten ligger tett opp mot foten og bidrar både til respons, men også til beskyttelse av foten mot spisse steiner i underlaget. Flight VECTIV har et drop på 6 mm.

I tillegg til flaggskipmodellen Flight Vectiv, har Elvira også fått leke seg med mønster på to andre terrengskomodeller: Flight Infinite og VECTIV Eminus.