Verdensmester i terrengløp Stian Angermund er det siste tilskuddet til ASICS’ voksende terrengteam. Bli kjent med løperen her!

Pressemelding fra ASICS

Angermund er født i Bergen, og har vokst opp omgitt av fjell og terreng, men begynte ikke å satse seriøst på løping før han mistet faren. 

Nå er han blant de 10 beste terrengløperne over kortere distanser, med en lang liste av imponerende prestasjoner, inkludert seier i OCC-løpet under UTMB World Series Final i 2019, vinner av Golden Trail Series i 2018 og 2021, og nå tittelen som verdensmester i terrengløp i Thailand på 40 km.

Felleskap og god lagånd

Felleskap var en av faktorene som spilte inn på valget om å gå over til ASICS for Stian.

– Selv om jeg liker å konkurrere som individuell utøver, er god lagånd og samarbeid viktige verdier for meg. Jeg har hørt mye om fellesskapet i ASICS’ terrengteam, og jeg ser frem til å bli kjent med laget og samarbeide med ASICS om mine kommende utfordringer innen terrengløp.

Niklas Hedborn, Marketing Manager hos ASICS Nordics forteller at de er utrolig glade for å ha Stian med på laget.

– Stian har oppnådd en rekke fantastiske prestasjoner de siste årene, og vår ‘Sound Mind Sound Body’-filosofi stemmer godt overens med hans verdier. Stian er derfor det perfekte tilskuddet til ASICS’ terrengteam. Vi ser frem til å se hva dette samarbeidet vil bringe.

Runner’s World intervjuet Stian i fjor – les artikkelen her: