Lyst, lett og luftig – vi har samlet en bukett freshe sommerplagg som kan bidra til enda bedre sommerløping.

Blend inn på stien

Shortsen Trailfarer fra Patagonia finnes i både herre- og damemodell, og er en allsidig, lett og resirkulert shorts – med veldig fint mønster!

Pris: 639 kr

patagonia.com

Bandana i varmen

Satisfy Running byr på high end-løpeplagg der fashion møter prestasjon på en elegant måte. Hva med en nydelig bandana i japansk bomull som både pynter opp løpeantrekket og tørker vekk svetten på en varm langtur?

Pris: 920 kr

satisfyrunning.com

Stilige, svenske solglasögon

Litt deilig med noen som prioriterer estetikk fremfor flashy «raskhet» på brillefronten, eller? YMR Massanella Performance Sunglasses er ikke bare eye candy, de er også noe av det mer komfortable vi har hatt over neseryggen. Svenskene i YMR Track Club har teamet opp med Carl Zeiss Vision og det svenske brilleselskapet Vasuma og laget en lett og ekstremt god solbrille med såkalt «high performance non reflective lens». Funker som ei kule!

Pris: 2000 kr

ymrtrackclub.com

Løpeskjørt fra Lululemon

Pace Rival Mid-Rise Skirt er et lett og lekkert løpeskjørt med hendige lommer både bak og på innershortsen. 

Pris: 700 kr

lululemon.com

Konkurranseshortsen

Metarun Split Short fra ASICS er superlett og fleksibel, med gode oppbevaringsmuligheter i de flere lommene på shortsen. Her kan du få plass til både telefon, gels og til og med kanskje en liten softflaske med drikke. En perfekt konkurranseshorts!

Pris: 800 kr

asics.com/no

Lettere og raskere fra Craft

Craft upper gamet med sin nye sko Endur Distance. Her er mellomsålen laget av det lette og responsive skummet PX Foam som gir en fast og kvikk løpsfølelse. Dette er en allsidig, stabil og lett sko som tåler mange kilometer. Drop på 9 millimeter.

Pris: 1599 kr

craft.no

Til hverdags og trening

Capsen Trail Runner fra Kavu har litt kortere brem foran for god sikt, og luftige meshpaneler for god ventilering. Fine er de også! 

Pris: 400 kr

kavu.com

Vanntett transportløping

Saysky Running Commuter Backpack 12L har god plass til både PC og skift, og sitter fint mot ryggen, med gode feste- og justeringsmuligheter. En ypperlig transportløpersekk fra danskene.

Pris: 899 kr

saysky.dk