Sommeren er rett rundt hjørnet så her kommer sommerens heteste produktnyheter.

New Balance Fresh Foam X Hierro V8

Pris: 1800,- kr

Den åttende versjonen av trail-hybriden Hierro er ifølge New Balance markedets mest bærekraftig produserte løpesko.

Det lave karbonavtrykket er et resultat av at mellomsålen er laget av 40 prosent fornybart materiale, og at yttersålen fra Vibram består av 90 prosent oljefrie materialer.

Hierro har nå enda mer av det myke Fresh Foam-materialet i mellomsålen for å fungere på mange ulike typer underlag, og har også fått en oppdatert overdel.

Resultatet er en allsidig trailsko som veier inn på 252 gram i herrestørrelse US9 med en hældropp på åtte millimeter.

Under Armour Velocity Elite 2

Pris: 2 850,- kr

Velocity Elite 2 fra Under Armour er en særdeles myk og lett løpesko. Den gir løperen en svært responsiv og dempet løpetur, samtidig som den er beskyttende godt mot hardt underlag.

Under Armour Velocity Elite 2 har blitt oppgradert til å gi enda bedre fartsfølelse på lengre distanser som halvmaraton og maraton.

En hel lengde karbonplate gir god respons og mer snert i stegavviklingen. Dette er en sko du vil føle deg rask i!

Brooks Ghost Max

Pris: 2 000,- kr

Med Ghost Max har Brooks puttet enda mer demping og komfort inn i sin populære mengdesko Ghost.

Dette er en sko som passer best til løpere som løper på midtfot/fremfot. Den har en stabil profil i lengderetningen og skoens tydelig rocker er med på å drive deg fremover i steget.

Skoen har et god plass i tåboksen til bredere føtter, samt at overdelen gir god beskyttelse rundt foten. Med det responsive skummet og den gode passformen er dette en utmerket mengdetreningssko for varierte løpeturer på ulik lengde og underlag.

Devold Herøy Merino Cap

Pris: 550 kr

Devolds allsidige og slitesterke Herøy Merino 5-panel cap er et godt valg for utendørs- og byaktiviteter. Luen er laget av mykt og sammenleggbart ullstoff og er lett og lett å pakke sammen, slik at du enkelt kan ta den med deg overalt.

Stoffet er vindavvisende og antimikrobielt, slik at luen holder seg frisk lenger. Med sin tidløse, moderne design er denne capsen perfekt for deg som ønsker et allsidig og moteriktig tilbehør.

Den korte, halvmyke randen gir rikelig med skygge, mens de broderte hullene sørger for ventilasjon og slipper ut overflødig fuktighet.

Den justerbare stroppen bak med metallspenne sørger for en sikker, fleksibel og komfortabel passform.

HOKA Skyward X

Pris: 3200,- kr

Maksimalisten Skyward X fra HOKA er en regelbryter av dimensjoner, som leverer maks demping og respons for en skånsom og spretten løpsfølelse.

Her har HOKA kjørt på med enda mer av det de allerede er gode på – komfortabel demping og mykt mellomsåleskum. 

I den responsive mellomsålen, som er pressa til det ekstreme med en sålehøyde på hele 48 millimeter i hælen og 42 i forfoten på herremodellen, ligger det en karbonplate som stiver av steget og gir en raskere løpsfølelse når beina føles alt annet enn raske.

Puma Velocity Nitro 3

Pris: 1500,- kr

Puma Velocity Nitro 3 gir dine rolige og avslappende løpeturer mer komfort, og passer best til dagene hvor du skal sanke kilometer.

Mengdeskoen fra Puma bygger videre på Velocity-konseptet, og har blitt enda mer allsidig – som gjør Velocity 3 til et bedre alternativ for lengre løpeturer enn sine forgjengere.

Kombinasjonen av den gode responsen i den myke og godt dempede mellomsålen, takket være den avanserte Nitro-teknologien, gjør Velocity Nitro 3 til en lett og snasen mengdesko for dine rolige løpeturer i sommer.

Garmin Forerunner 165

Pris: 3400,- kr

Garmin Forerunner 165-serien er rimelige GPS-smartklokker som hjelper løpere på alle nivåer å nå sine mål med personlige adaptive treningsprogrammer og helse- og treningsstatistikk – alt på en lyssterk AMOLED-skjerm.

Garmins velkjente utvalg av smartklokker for løpere er tilgjengelige i to utgaver, Forerunner 165 og Forerunner 165 Music.

Forerunner 165 leveres med en lettlest, responsiv fargeskjerm med touch og et tradisjonelt 5-knappers design.

Med rask og enkel tilgang til daglige helsefunksjoner, avansert treningsstatistikk, restitusjonsoversikt, smartvarsler og mer, kan løpere spore fremgangen sin på klokker med god batteritid.

Dæhlie Vest Run 2.0

Pris: 1000 kr

Basert på løpernes behov har Dæhlies løpevest fått konkrete forbedringer fra forrige modell. Den andre utgaven av løpevesten føles nesten vektløs, selv med isolerende polstring på forsiden.

Hvis temperaturen stiger, har denne vesten en brystlomme du kan pakke hele plagget inn i, slik at du enkelt kan pakke det bort og tilpasse deg til været.

En strålende løpevest for løpeturene i sommer hvor temperaturen ikke helt spiller på lag.

Dæhlie Pants Achieve

Pris: 1200 kr

Dæhlie Pants Achieve er er et godt alternativ for en kjølig sommermorgen eller sommerkveld.

Disse buksene er laget i et vindbestandig og vannavstøtende 2-veis stretch-materiale og er optimalisert for løpeøkter.

Buksen har også artikulerte knær og skrittkile for optimal passform og bevegelighet, YKK-glidelåser, en lomme med glidelås, elastisk linning med innvendig snorstramming og refleksiv logo for økt synlighet. Det perfekte valget av lette bukser når du trenger lett beskyttelse mot vær og vind.