Vi har testet markedets mest trofaste mengdesko. Se video av vår test av Brooks Ghost 16 her!

Brooks lanserer denne sommeren en ny og oppdatert versjon av sin populære mengdesko Ghost, som de siste årene har vært en av de mest solgte løpeskoene i Norge.

I denne 16. versjonen av Ghost har Brooks holdt seg til vinneroppskriften som så mange løpere her til lands har vært så godt fornøyde med – og faktisk krydret sin populære mengdesko med et par ekstra gode ingredienser.

Se video her:

De tre viktigste oppgraderingene

Brooks Ghost 16 passer til alle løpere som trenger en løpesko de kan stole på i mil etter mil. I denne nye og oppdaterte modellen har Brooks fokusert på å gjøre disse tre hovedområdene enda bedre:

  • Mellomsålen har blitt oppdatert med lettere og mykere skummateriale, kalt DNA Loft v3, som også har fått en god dose nitrogen. 
  • Overdelen i mesh kombinerer pustende og fleksibelt materiale med suveren støtte og stabilitet i stegavviklingen.
  • I den nye yttersålen har Brooks gått over til en miks av gummi og silikon som gir bedre grep når du løper på grus og skogsvei.

Brooks Ghost 16 er en løpesko med nøytral profil. Skoen veier 269 gram for herre og 241 gram for dame. Ghost 16 har et dropp på 12 mm og 67% av materialene i overdelen kommer fra fornybart materiale.

Les mer om forskjellene mellom Ghost 15 og Ghost 16 her og finn din størrelse til dame og herre på Brooks’ nettsider.