PUMA lanserer denne sommeren to nye løpesko som kan hjelpe deg med å sette personlige rekorder og oppnå topp ytelse både under treningsturer og på konkurransedagen.

Pressemelding fra PUMA.

Deviate Nitro 3 gjør treningsmilene til de mest vellykkede du noensinne vil oppleve.

Deviate Nitro Elite 3 gir ren fart, og driver deg til en personlig rekord på løpsdagen.

Deviate Nitro Elite 3 lanseres i begrensede mengder 17. juni 2024. Deviate Nitro Elite 3 og Deviate Nitro 3 Fireglow vil lanseres globalt 1. juli 2024.

Deviate betyr å gjøre ting annerledes. Å ikke akseptere normale standarder. Å utfordre status quo. Deviate inspirerer deg til ikke bare å gå utover dine grenser, men å knuse dem med stil.

Med den tredje versjonen av Deviate, redefinerer PUMA fart på en måte løpemiljøet ennå ikke har opplevd, og gir løpere muligheten til å oppnå nye personlige rekorder.

Innebygd i PUMAs utrettelige jakt på perfeksjon i ytelsesfottøy, gir Deviate løpere selvtilliten til å komme seg ut på veien og få hvert sekund til å telle.

Denne nye lanseringen består av to distinkte modeller; Deviate Nitro 3 – en førsteklasses hverdagshelt – og Deviate Nitro Elite 3 – en eliteløpesko som allerede har gjort seg bemerket på veien.

Deviate Nitro 3 utfordrer løpere til å ha den mest vellykkede treningsopplevelsen noensinne.

Det er den daglige kilden til fart som løpere kan stole på uke etter uke, mil etter mil. Skoen er konstruert med enda mer av PUMAs banebrytende NITROFOAM-teknologi for å gi overlegen demping og respons, og løfter arven etter sin prisbelønte forgjenger.

Karbonfiber PWR-platen tilbyr en jevnere og mer konsistent kilde til fart, noe som resulterer i en eksplosiv tåavgang som driver løpere utover deres normale grenser, mens PUMAs gode PUMAGRIP gir grep i selv de mest krevende forhold.

En lett konstruert mesh-overdel har strategisk plassert PWR Tape for å gi støtte i områder med høy belastning, med en polstret krage som gir ekstra komfort og passform.

Lettere enn noensinne, fortsetter Deviate Nitro 3 å nærme seg sin løpsdagsmotpart. 

Deviate Nitro 3 veier 265g (UK8) og har et dropp på 10 mm (29/39).

Mens Deviate Nitro 3 har fokus på fart, er Deviate Nitro Elite 3, PUMAs letteste løpesko noensinne, designet for løpere som jakter personlige rekorder.

Forbeholdt de som vil skille seg ut og gjøre et statement, har Deviate Nitro Elite 3 mer av PUMAs innovative NITROFOAM Elite – eliteversjonen av sin avanserte nitrogen-infuserte skumteknologi – som gir løpere overlegen energiretur.

En forbedret, stivere karbonfiber PWR-plate øker fremdriften og lar løperne komme opp i maksimal fart. Mono-mesh overdelen forbedrer pusteevnen og er forsterket med PWR Tape i fremtredende stressområder, understøttet av best-i-klassen PUMAGRIP som sikrer grep uansett løpsforhold.

Med en vekt på bare 194 gram, er Deviate Nitro Elite 3 nå en av de letteste konkurranseskoene på markedet og er bestemt til å hjelpe deg til din personlige rekord. Deviate Nitro Elite 3 har et dropp på 8mm (40/32).

– Vi lever i en verden hvor idrettsutøvere og løpere har høye forventninger. De ønsker å sette personlige rekorder og slå rekorder gang på gang. For å gjøre det, trenger du en sko som gir deg en konkurransefordel – det er der Deviate kommer inn. Vårt innovasjonsteam var utrettelige når de testet denne skoen i våre laboratorier, og det engasjementet, ilden og lidenskapen ble oversatt til veiene da Fiona O’Keeffe gjorde en utrolig prestasjon ved å bruke Deviate NITRO™ Elite 3 i sin profesjonelle maratondebut, sier Romain Girard, VP Innovasjon hos PUMA. 

Deviate Nitro Elite 3 prototype blir utgitt i begrenset antall fra 17. juni på PUMA.com og utvalgte forhandlere. Deviate Nitro 3 og Deviate Nitro Elite 3 Fireglow vil bli utgitt globalt fra 1. juli på PUMA.com, i PUMA-butikker og utvalgte forhandlere.