Runner’s World og Puma skal kartlegge løperes pasjon for løping. Hva driver deg? Vi søker nå en løper som vil stille til intervju.

Som løpere deler vi alle kjærligheten for løpingen og verdsetter den egenverdien løpingen i seg selv har. Men hva som driver oss – vår motivasjon og våre målsettinger – er forskjellige.


Søk om å bli Pumas pasjonsløper lenger ned

Vi søker deg til videoserie

I prosjektet «Passion for running» samarbeider Runner’s World med Puma for å kartlegge ulike løperes pasjon for løping.

Gjennom en videoserie på tre episoder vil vi møte én toppidrettsutøver, én supermosjonist og én mosjonist. Vi er ikke nødvendigvis så store tilhengere av å plassere løpere inn i båser, men bruker disse termene for at vi best mulig kan finne tre ulike pasjoner for løping.

Alle de tre løpertypene vil tilbringe et par timer med Runner’s World-redaktør Sara Skarabot Pedersen hvor vi løper en tur og snakker om deres drive og pasjon for løping. Dette vil til slutt resultere i tre videosnutter som gir tre ulike perspektiver på løping.

Toppidrettsutøveren og supermosjonisten har vi allerede funnet, og vi kan røpe at toppidrettsutøveren er ingen ringere enn hekkeløper Amalie Iuel.

Nå oppfordrer vi deg som føler deg hjemme i den siste kategorien: en gladmosjonist, lystløper, hverdagsløper, løper med smilepuls – hva enn du måtte foretrekke å kalle det. Har du en spennende historie om din drive og motivasjon? Da vil vi møte deg!

Hva får den som blir trukket ut?

Du får de nye skoene Puma Sutamina 2 og et fullt antrekk fra Puma til en verdi av 1800 kroner. Du må kunne sette av to-tre timer for filming i Oslo-området mandag 14. september. Filmen vil bli distribuert i Runner’s Worlds og Pumas kanaler i slutten av september.

Pumas passion

Pumas pasjon er å skape de beste produktene for løpere og andre idrettsutøvere. Mange forbinder kanskje merket med stjerner som Usain Bolt, Karsten Warholm eller resten av det norske landslaget i friidrett, hvor Puma er stolt sponsor. Men Puma er ikke kun synonymt med eliten, de tilbyr topprodukter for løpere på alle nivåer.

Søknadsfrist: mandag 7. september.