Sponset innlegg
– Om jeg har fått en ny favoritt? DEFINITIVT!

– Om jeg har fått en ny favoritt? DEFINITIVT!


Tidligere i høst søkte Runner’s World etter løpere som ville teste Jaybird Vista til det ekstreme. Løpere som ikke vil la seg hindre i jakten på nye eventyr. Her er opplevelsene deres – og dommen!

Jaybird sin filosofi er at utstyret ikke skal hindre løperen i å gjøre det han vil gjøre. Slagordet er «designed by athletes, built for adventure«.

Vi har bedt et knippe løpere teste Jaybird Vista for å finne ut av hvorvidt den er #EARTHPROOF.

Blant mange hundre løpere trakk vi ut en sprek gjeng som representerer et bredt utvalg av eventyrlystne løpere rundt om kring i landet. Alt fra en Norseman-vinnere til gla’-mosjonister, alt fra løpere som elsker en svettefest på mølla og helst ser at ørepluggene tåler både dunkingen og svetten, til løpere som gjerne vil ha batteritid til å løpe laaange turer i fjellet.

Her er deres løpsrapporter og anmeldelser av Jaybird Vista:


Anne Lise Waal

Musikkavhengig mosjonist som løper mye blåsti, fjell og grus i all slags vær. Har løpt ca 90 km til sammen med Vista, halvparten på mølle og halvparten i terreng/fjell – i all slags vær.– Jeg er avhengig av å ha noe på øret når jeg løper alene. Mine utfordringer når det kommer til øreplugger er disse tre:

 • Jeg har små ører, de fleste propper gnager eller faller ut.
 • Jeg svetter mye og løper gjerne i vått vær, dette gjør at proppene enten sklir ut hele tiden, eller rett og slett slutter å funke.
 • Jeg bytter sang etter terreng, jeg må derfor ha propper hvor jeg kan styre musikken.

– Jeg har vært gjennom utallige typer øreplugger, og har endt opp med noen billige med kabel rett og slett fordi det har blitt forbruksvare. Jeg startet derfor denne testen som ganske skeptisk – hvorfor skulle plutselig disse proppene løse alt som ingen andre klarte?!

– Jeg var derfor innstilt på å teste Vista mye, og særlig i de situasjonene hvor jeg opplever at propper går dukken:

 • Intervaller på mølla hvor det er mye risting og mye svetting
 • Møkkavær: regn, sludd, vind.
 • Tempo på blåsti med krappe svinger og mye opp og ned.

Intervaller på mølla – dette er som regel svettefest og jeg har derfor som regel musikken på høyttaler ved siden av mølla. Dette er ikke veldig populært da treningsøkta ofte sammenfaller med fotball på tv i samme kjellerstue. Derfor var det jubel i stua når proppene besto svettetesten – satt som støpt, ingen «våt» lyd i øret som enkelte propper kan gi når de blir våte, og heller ingen endring i lydkvalitet gjennom økta. SUVERENT!

Løpetur i møkkavær – har hatt flere turer som kvalifiserer til møkkavær, men den verste var på snaufjellet i liten kuling og sidelengs sludd. Igjen – fungerte optimalt.

Tempo på blåsti – Her fikk jeg testet både passform og hvorvidt ørepluggene sitter på plass. Jeg har som sagt små ører, noe som gjør at propper enten gnager eller faller ut fordi de ikke sitter riktig. Vista satt som støpt med en gang – jeg forventet at de skulle begynne å gnage, men den gang ei!

– Om jeg har fått nye favorittpropper? DEFINITIVT! Om de scorer 6 av 6? Nesten, litt bedre klikkrespons og litt mindre vakumfølelse er det eneste som trekker ned. Ville gitt 5+. Jeg er frelst!


Monica Nerland

– Har vært på en del løpeturer i marka med ørepluggene, både på grusvei og i mer ulendt terreng, samt på fjellturer. De sitter veldig godt fast i ørene, slipper å dytte dem på plass i løpet av økta eller tenke på at de kan falle ut. Har testet dem i alt fra sol og finvær til skikkelig vestlandsregn, og de fungerer akkurat like godt uavhengig av ytre forhold. Lydkvaliteten er veldig god! Merker at dette er kvalitet, da lydbildet er mye kraftigere og mer komplett her enn på andre trådløse øreplugger jeg har prøvd.Terje Nergård

– Jeg har tatt med Jaybird Vista på rulleskiturer med mye staking, løping i sprutregn, løping på stier i skogen og løpeturer på opptil to timer, samt en skitur innendørs på anlegget Snø i Oslo. Jaybird Vista sitter godt i øret, skjermer veldig bra for vindsus som kan være plagsomt når man går på rulleski.  Jeg har ikke hatt noen problemer med dem under løping i sprutregn. Batteritiden er veldig bra og jeg enda ikke hatt behov for å lade opp etuiet.


Hans Christian Tungesvik

Profesjonell triatlet med seier i Norseman 2019, norsk mester 2018 og amatørverdensmester i IRONMAN U24 i 2016. Trener majoriteten av øktene alene, og bruker derfor musikk og øreplugger veldig aktivt.– Jeg er fullstendig avhengig av musikk/podkast for å ha motivasjon til å gjennomføre 1100 timer trening årlig, så jeg er veldig takknemlig for disse øreproppene!

Hans Christian har brukt Jaybird Vista til følgende type økter:

 • Svette og klamme inneøkter på sykkelrulle og tredemølle.
 • Lange, kalde sykkelturer utendørs (opp til 6 timer, Oslo-Gaustablikk i november).
 • Aquajog i basseng (har alltid hodet over vannet, men de tåler fint litt vannsprut).
 • Styrke på treningssenter.
 • Gåturer og til å høre musikk til daglig.

– Jeg setter veldig pris på at det går an å bare ha én propp i øret av gangen, spesielt på sykkel utendørs. Da kan jeg ha venstre øre fritt til å høre trafikken. Jeg er veldig imponert over lydkvaliteten og batterilevetiden, og synes det fungerer veldig bra med den mobile ladeesken.


Mats Hauge

Mellomdistanseløper med 1500 meter som hoveddistanse. Mats tok sølvet under årets NM, bak Jakob Ingebrigtsen. Med en pers på 3,39,69 er Mats nummer 18 på 1500-metersstatistikken gjennom alle tider i Norge.– Det har blitt løpt både i sol og fine forhold, men som regel har det vært mye nedbør og vind (bor på Vestlandet …). Uansett forhold står Jaybird til forventingene. De sitter godt på øret, og det legges nesten ikke merke til at de er der, for så små og komfortable er de.

Det eneste jeg trenger å bruke energi på nå etter overgangen til Jaybird Vista er å løpe. Enkelt og greit, og en helt ny hverdag!

– Jeg har brukt Jaybird Vista mest på mølla. Her blir det veldig mye svette, og jeg har hatt problemer opp gjennom årene at ørepluggene faller ut fordi det blir for svett. Med Vista har jeg ikke hatt noe som helst problem med dette. De sitter veldig bra selv om jeg svetter mye, og bidrar til at jeg gjennomfører øktene som jeg skal. Utrolig deilig å slippe å tenke over om ørepluggene kommer til å falle ut, og jeg slipper å bruke energi på å hele tiden å sette ørepluggene fast i hver pause og underveis når jeg løper. Det eneste jeg trenger å bruke energi på nå etter overgangen til Jaybird Vista er å løpe. Enkelt og greit, og en helt ny hverdag!


Hanna Aarnes Nisja

Personlig syns jeg løping er en fantastisk måte å oppleve norsk natur på. Det kan både være i Oslomarka og i fjellheimen. I testperioden har jeg hatt med Jaybird Vista på følgende økter:

 • Langturer opp mot 2,5 t
 • Stiløping i skikkelig regnvær, på glatt underlag
 • Intervalløkt på mølle i et altfor varmt lokale
 • Hurtig asfaltløping med hetta trukket godt over hodet (les: regn).

– Jeg har noen trådløse øreplugger fra før, og det første jeg tenkte da jeg prøvde Jaybird Vista var «Wow, for en lyd!». Deretter starta jeg å danse rundt i stua. Haha!

– Ikke alle øreplugger passer til mine ører. Når jeg tok dem ut av esken tenkte jeg «Oida, kan disse sitte godt?», og siktet til de større pluggene. Det fungerte overraskende bra og ørepluggene har ikke falt ut en eneste gang under aktivitet.Kristine Os

– Jeg er nok en impulsiv løper, som melder meg på de rareste utfordringer som ultraløp i terreng, Backyard ultra, og baneløp, når det jeg egentlig vil er å løpe en padde flat maraton. Når det kommer til gjennomføring av trening er jeg alt annet enn impulsiv; da løpes det som det står på planen.

– Jeg har fått prøvd ut Jaybird Vista i både sol og mindre trivelig vær. Tre timer i regn, vind og etter hvert piskende motvind. Motbakkeintervaller i kaldt og klart vær. Progressiv langtur, og ikke minst lange intervaller (4 x 15 minutter er en favoritt). Det aller beste er at pluggene sitter der de skal i ørene. Dekker over det meste av dårlig vær med god musikk. På høstens Backyard ultra (12 x 6,7 km) i Stavanger var de gode å ha for hånden når man begynte å bli lei sin egen pust eller sidemannens lyder …


Ble du inspirert til å teste Jaybird Vista selv? Les mer her!

– Førstevalget på de lengre treningsturene

– Førstevalget på de lengre treningsturene


Den revolusjonerende skonyheten fra Inov-8,  TRAILFLY™ ULTRA G 300 MAX, er verdens første sko med grafén-skum. Terrengløper Hallvard Schjølberg kaller det en perfekt allround-sko.

inov-8 har samarbeidet med grafén-eksperter ved universitetet i Manchester, og har lansert det de mener er den største løpeskoinnovasjonen i 2021.

Alt i én sko

Det grafén-forbedrede dempematerialet kalt G-FLY™ finner du nå i inov-8s nye sko TRAILFLY™ ULTRA G 300 MAX, som er designet for ultradistanser i terrenget.

Grafén er verdens sterkeste materiale, 200 ganger sterkere enn stål i tillegg til at det er svært tynt og fleksibelt.

Vitenskapelige tester viser at skummaterialet med grafén gir 25 % bedre respons og er mer motstandsdyktig mot press og belastning. Med andre ord lover Inov-8 at spensten i skoen vil vare i kilometer etter kilometer.

TRAILFLY ULTRA G 300 MAX er en veldempet terrengsko, og takket være den nye Adapter-Flex™-teknologien, tilpasser skoen seg ujevnt og teknisk terreng.

Velegnet til langturer i teknisk terreng

Inov-8-utøveren Hallvard Schjølberg er en av verdens beste terrengultraløpere, med en fjerdeplass fra UTMB i 2018. Han bor og trener i Lofoten, og er dermed vant til å utsette skotøyet for variert, bratt og teknisk terreng.

– Jeg løper med Trailfly i alt tenkelig terreng her i Lofoten, alt fra korte transportetapper på asfalten til grusveier, berg, gresslier, lyng, myr, sandstrender og gjørmete stier, forteller han.

Takket være to egenskaper, tyr han ofte til nyheten Trailfly Ultra G 300 Max.

– Denne skoen har mer demping og respons enn tidligere modeller, så Trailfly har derfor blitt mitt førstevalg på de litt lengre treningsturene.

På kortere, hurtigere økter bytter han noen ganger til noe lettere modeller som for eksempel sko fra inov-8s serie X-talon.

God beskyttelse, god bakkekontakt

– Trailfly er veldig komfortable og stabile sko som beskytter godt mot spisse steiner samtidig som man føler det er god kontakt med underlaget som er viktig på litt tekniske partier og utfordrende stier, fortsetter Hallvard.

Oppsummert mener han at Trailfly innehar en fin kombinasjon av god komfort, demping og respons, som gjør at beina føles bedre etter lengre turer.

– Etter min mening er det en perfekt all-round sko som føles rask og ikke går på kompromiss med godt grep i variert norsk terreng. Jeg har løpt flere hundre kilometer i mine Trailfly Ultra G 300 Max nå i vår, både overdel og sålen er veldig slitesterke.

– De er mitt førstevalg til neste ultraløp, avslutter han.

Vil du teste Jaybird Vista 2?

Vil du teste Jaybird Vista 2?


En av løpernes store favoritt når det kommer til trådløs lytting på løpeturen har nå fått en oppgradering. Nå søker vi etter testløpere som kan vurdere nyheten Jaybird Vista 2.

Jaybird Vista 2 True Wireless treningspropper gir alle idrettsutøvere muligheten til å yte sitt beste når eventyret kaller.

Jaybirds overordnede mål er å skape produkter som ikke legger noen begrensninger for hva du som løper ønsker å gjøre – enten du løper langt, fort, i heftig vær eller røft terreng. Vista 2 er med på det du inviterer dem med på.

Søknadskjema finner du lengst ned i artikkelen

Et gjennomtenkt produkt for deg som trener

Vista 2 skiller seg fra forgjengeren blant annet ved at den har fått en oppgradering i IP-klassifisering. Både øreproppene og etuiet har blitt enda mer robuste og værbestandige. Proppene er nå både knusesikre og vanntette (IP68), mens etuiet nå tåler å ligge i bagen med vått treningstøy (IP54). Genialt!

Batteritiden er opp til 24 timer, med åtte timer uavbrutt spilletid. Nyheter som WindDefense-teknologi gjør lyden både bedre og klarere når du er ute og løper.

Jaybird Vista App legger til rette for justeringer av lydbildet og sporing av ørepluggene.

Søk om å bli testløper her!

Alt i alt er dette et gjennomtenkt produkt for den treningsivrige. Nå gjenstår det bare å høre hva løperne selv mener om produktet. Hvilke eventyr vil du ta med Jaybird Vista 2 ut på? Søk om å få teste nyheten ved å trykke på knappen under.

Testløperne som blir trukket ut vil få tilsendt et par Jaybird Vista 2. Deretter får du sommeren på å løpe rundt og lytte til favorittmusikken eller –podkasten din mens du gjør deg opp en vurdering av produktet.

Testløpernes dom vil resultere i en artikkel på runnersworld.no.

Vi trekker ut 6–10 testløpere. Fristen for å søke er mandag 28. juni.

On lanserer sin raskeste maratonsko: Cloudboom Echo

On lanserer sin raskeste maratonsko: Cloudboom Echo


Utviklet av atleter for atleter. Innovasjon kombinert med utøvernes tilbakemeldinger har resultert i en elite-sko for maratondistansen, timet og tilrettelagt for Tokyo.

Utstyrt med CloudTec®, signaturteknologien til On, tilbyr Cloudboom Echo både beskyttelse mot støtbelastningen i landingen og en aggressiv respons i frasparket.

Det doble laget med dempende Cloud-elementer sørger for skreddersydd demping som tilpasser seg løperens steg. En splitter ny rocker-formet karbonfiberplate, Speedboard, sørger for eksplosive fraspark helt fram til målstreken.

Etter grundige lab-undersøkelser og tester fra utøverne, fant også en ekstern studie at denne karbonskoen fremmer optimal løpsøkonomi i submaksimal hastighet, tilsvarende maraton race pace.

Echo Files – på innsiden av skoen

On har utviklet en egen nettside – Echo Files – hvor du får innblikk i testingen og utviklingen av Cloudboom Echo. Hele 70 filmsnutter av On-atletene ligger her, du kan både bli kjent med utøverne og skoen.

Skodd for en rask maraton i Tokyo

Sveits’ raskeste maratonløper, Tadesse Abraham, vokste opp i en liten landsby i Eritrea. Da sykkelen hans ble ødelagt i 1998, startet han å løpe. Fem år senere sto han på startstreken i sitt første internasjonale mesterskap, VM i terrengløp. Nå ligger i hardtrening fram mot årets store mål: OL i Tokyo, hvor han skal løpe maraton.

Tadesse Abraham med Tokyo i sikte. Foto: On

– Det er ikke alltid så lett å holde et perfekt fokus, men målet er å få til kontinuitet i forberedelsene mine, og forholde meg rolig og dedikert fram mot det olympiske maratonløpet, sier han.

Når den store dagen kommer, vil han både være godt rustet og godt skodd, med Ons raskeste maratonsko Cloudboom Echo på føttene.

Jaybird lanserer Vista 2

Jaybird lanserer Vista 2


Jaybird Vista 2 True Wireless treningspropper gir alle idrettsutøvere muligheten til å yte sitt beste når eventyret kaller. Produsenten lover en earthproof lydopplevelse.

Pressemelding fra Jaybird

Utholdenheten og militærkonstruksjonen til Vista 2 tillater brukeren å utforske nye og spennende opplevelser hvorhen de drar.

Lyd og sikkerhet

Utstyrt med SurroundSense-teknologi og en 6 mm driver, gjør Vista 2 det mulig for eventyrere å enten forsterke omgivelseslydene for egen sikkerhet eller forbli fokusert med Active Noise Cancellation, som gir den perfekte balansen av god lyd og god sikkerhet.

– Premium lydkvalitet er avgjørende for utøverens ørepropper, for å inspirere de til å kontinuerlig pushe grensene, sa David Raffone, leder av Jaybird.

– Men, like viktig er utøverens evne til å være bevisst på sine omgivelser. Hos Jaybird har vi jobbet med innovasjon og profesjonelle utøvere for å oppnå denne balansen og dens avanserte teknologi, Vista 2 gir oss akkurat dette. Uavhengig hvor eventyret går, enten på stien eller på veien, vil du bli inspirert av kvalitetslyd samtidig som du fullstendig omfavner dine omgivelser.

Vista 2 har 24 timer batteritid og gir opp til 8 timer med uavbrutt spilletid. Fem minutter med ladning gir brukeren en hel time spilletid. Øreproppene har hver sin mikrofon med beamforming-teknologi, i tillegg til Jaybird sin nye WindDefense stoff-teknologi for å bistå lyden i å beskytte seg fra elementene, slik at lyden blir klarere.

Batteritid

Vista 2 introduserer også in-ear gjenkjenning. Dette tillater musikken å automatisk starte der brukeren stoppet når de putter øreproppen i øret, dette bevarer batteritiden.

Jaybird Vista 2 ørepropper er designet med Earthproof-utholdenhet i tankene, og har enda høyere US. Militær standard enn den opprinnelige Vista på utholdenhet: de er svette, – og vanntette (IP68), miste-, og knusesikre. Etuiet er også vanntett (IP54), som betyr at de vil overleve neste alt du måtte støte på ditt utendørs eventyr.

Tilpass til dine preferanser

Siden alle trener forskjellig, kommer Vista 2 med nye optimaliserte ørepropper i silikon. Slik at det er raskt og enkelt å få den riktige passformen til hvert øre.

Jaybird Vista App tillater brukeren å tilpasse EQ-innstillingene og dele de med Jaybird-samfunnet. I tillegg til å spore øreproppene, er Jaybird Appen den første på markedet som kan spore etuiet også gjennom den nye Find My Case-egenskapen. Selv om øreproppene ligger i etuiet som er lukket, kan du fortsatt spore de i nåtid.

Prisen for Jaybird Vista 2 ligger på 1999 kr, og du kan lese mer om dem her.

Hvordan velge riktige løpesko?

Hvordan velge riktige løpesko?


Det er en jungel av løpesko i butikkene, og trendene endrer seg raskt. Så hvordan velger vi egentlig riktig løpesko? Her får du fem ekspertråd og seks modeller å velge blant.

Det sveitsiske løpemerket On har i flere år hatt et tett samarbeid med Olympiatoppen, blant annet som stolt skosponsor for den norske OL-troppen.

Nå har On, sammen med en nøye utvalgt gruppe eksperter fra Olympiatoppen laget en artikkelserie som tar for seg hvordan du kan få ut ditt fulle potensial som løper. Det er jo tross alt et OL-år i år, så det er vanskelig å ikke la seg inspirere av det.

En av nøklene på veien til å bli en så god løper som mulig, er å ha riktige sko for formålet. Lars Haugvad er fysioterapeut ved Olympiatoppen, og deler sine råd om hvordan du velger riktig sko.

Fysioterapeut ved Olympiatoppen, Lars Haugvad. Foto: Eivind Lea by On

Prøv 3–4 par i butikken

– Skoen som vennen din er fornøyd med er ikke nødvendigvis den rette for deg. Ulik bredde på foten, høyde på vristen og mye annet kan gjøre at dere har forskjellige opplevelser, forteller Lars.

Så det første rådet hans er å prøve minst 3–4 par i butikken.

– Velg alltid den skoen du føler sitter best på og som passer for deg.

Spør de ansatte om hjelp

– De ansatte i butikken sitter på masse kompetanse. De vet hva slags sko som egner seg for lange eller korte turer, om skoene er små eller store i størrelsen, og teknologien til de ulike merkene. Spør dem om hjelp! De er der for at du skal bli fornøyd, påpeker fysioterapeuten.

Tenk over behovene dine

– Hvilket underlag og type turer skal du løpe? Løper du for mosjonens skyld, så trenger du ikke de dyreste karbonskoene – selv om du synes de ser bra ut, råder Lars.

– Er du på utkikk etter sko som kan hjelpe deg å øke tempo, trenger du kanskje sko som hjelper deg med litt ekstra spenst i frasparket.

Unngå skader med gradvis utvikling

Pleier du å løpe på sko med mye demping, men ønsker å teste ut sko som er litt fastere? Lars mener at det da kan være lurt å ta denne tilvenningen trinnvis.

– Skader som oppstår i sammenheng med løping kommer ofte av for rask progresjon eller for lite variasjon og hvile når treningsmengden er høy. Dette kan være å øke løpsmengden for fort, eller å bytte fra maksimal demping til sko med lite til null demping. Sørg for å ha en gradvis utvikling, lyder fysioterapeutens råd.


7 skomodeller – noe for enhver løper

Er du på utkikk etter den perfekte skoen til ditt bruk? Ta en titt på dette utvalget av varierte, veldempede varianter fra On.

Cloudflyer er en av Ons mest allsidige modeller. Tøff og slitesterk, men likevel lett og snerten. Den takler både lange og korte turer, raske og rolige økter, trening og konkurranse. Et sånt type skopar alle løpere bør ha i skoparken, og et must for ferske løpere eller løpere som skal starte på’n igjen etter et lengre skadeavbrekk.

Cloudflyer gir deg demping og støtte for de lange turene, uten at det betyr at den veier for mye.


Dette er skoen du vil se på toppen av pallen i gateløp med prestisjetunge elitefelt. Cloudflow har vært med på å sette mange rekorder og er høyt elsket av toppløpere rundt om i verden. Lett vekt i kombinasjon med god demping er grunntanken i denne skoen, som er utviklet i samarbeid med Ons raskeste løpere.

Utøverne ga tilbakemeldinger som har spedd på med mer kick, komfort og fart. Sluttresultatet er det On kaller «en snarvei til runner’s high». En ypperlig sko for 10-kilometere og halvmaratonløp, men også terskeløkter og raske turer.


Dempingen i Cloudstratus består som hos alle andre On-modeller av CloudTec®-teknologien, men her er det lagt til to lag med skummaterialet Helion™. Dette betyr maksimal demping og komfort, uten at den føles dvask.

Responsen i mellomsåla er kvikk og god, og gjør at dette er en sko både for deg som liker å legge ut på lange turer, men også for tyngre løpere. Her får du en skånsom sko som beskytter deg fra støtbelastningen, samtidig som den lette vekten gjør at skoen fint kan brukes også på raskere økter. Med andre ord et ypperlig valg for nye løpere.


Dette er den eldste løpeskoen i On sitt sortiment, det var denne som bragte «running on clouds» til løpeverdenen. I dag finner du den fjerde generasjonen av Cloudsurfer på markedet.

Selv om modellen har fått sine oppgraderinger med årene, er det fortsatt CloudTec®-teknologien på sitt mest raffinerte. Cloudsurfer kombinerer demping og fart for en unik løpsopplevelse med myke landinger og eksplosive fraspark.


Cloud X er en fjærlett fartsfest av en sko. Denne modellen er ideell for raske løpeturer, intervalløkter og konkurranser. Samtidig er det ikke en rendyrket konkurransesko, også her har On løftet frem allsidigheten.

Cloud X kan like fint brukes på friidrettsbanen som på kontoret eller på treningsstudioet. Har du lagt nybegynnerstadiet bak deg og ønker å avansere løpingen din, er dette et godt valg, enten du liker hardøkter eller kortere kveldsturer hvor respons og snert i steget står i fokus.


Cloudswift er den ultimate urbane løpeskoen. Den står imot harde støt fra asfalt og betong, og var Ons første sko med det suverene dempematerialet Helion™, som er designet for å gi en unik kombinasjon av respons, demping, slitestyrke og støtte. Med denne på føttene blir asfaltjungelen din foretrukne lekegrind.

Cloudswift håndterer både lengre og kortere turer. Her er komfort og eleganse kombinert i en veldempet løpesko som du helst vil fortsette å ha på deg hele dagen.


Cloudultra – for terrengløperen

Trives du best på variert underlag og i terrenget, er Cloudultra skoen for deg. Mellomsåla består av et dobbelt lag med Ons patenterte CloudTec®-teknologi i tillegg til et dobbelt lag av Helion™-skum. Dette gjør Cloudultra til en veldempet arbeidshest for de lange turene i terrenget.

Overdelen er lett og pustende, og har den geniale løsningen FlipRelease™, som enkelt gir deg litt bedre plass når føttene har hovnet opp etter mange kilometer på stien. Yttersålen i gummiblandingen kalt MissionGrip™ gir deg et trygt og solid grep, selv på vått og sleipt underlag.