I dag lanseres Løpetrening.no som gir deg mulighet til å abonnere på ulike treningsprogram med oppfølging fra egen PT.

Pressemelding fra løpetrening.no

Ideen til Løpetrening.no kom snikende sommeren 2018. Primus motor og faglig ansvarlig Andreas Gossner har trent løping i en årrekke og deltatt på en rekke mosjons- og ultraløp i inn- og utland. Sommeren 2018 fikk han omsider overtalt sin bror Marcus Johnsen til å starte med løpetrening. Marcus har drevet transportfirma i mange år, og med mange år i godstolen uten å bevege kroppen måtte han ut og bevege beina da utfordringen ble servert 28. juni 2018: Du skal delta på 10 km i Skiløpet 1. september! 

Etter det har Marcus også blitt bitt av løpebasillen, og det er ikke mange som kunne spådd at han nå regelmessig snakker om terskeltrening, pulskontroll og valg av løpesko…!
Men der ble også ideen født.

Bedriftsinformasjon
Marcus stilte opp i Skiløpet 1. september, og hadde da fulgt et treningsprogram utarbeidet av Andreas i forkant av løpet. Målet var Sub 60 minutter (og det klarte han: 59:19!).

Treningsprogrammet i forkant var basert på mange rolige økter, samt enkelte nøkkel- og terskel-økter. På løpsdagen var det mulig å følge «tidsballonger» – altså fartsholdere som løp med ballonger med påskrifter som «45 minutter», «50 minutter», «55 minutter», «60 minutter» osv.

Og ideen var altså født: Utarbeide treningsprogram basert på hvilken distanse og hvilket tidsmål du har.

Løpeglede, et godt og strukturert treningsprogram med PT-oppfølging – kombinert med en personlig målsetting.

Resultatet: Vi tilbyr nå treningsprogram for alle de vanlige distansene; 5km, 10km, halvmaraton og maraton. Man velger hvilken distanse man ønsker å trene mot – kombinert med sin egen målsetting. Varigheten på treningsprogrammene er 12–20 uker avhengig av distansen. Hver eneste økt og hver eneste treningsuke beskrives utførlig, og man kan når som helst benytte seg av PT-opfølgingen online, slik at man får svar på spørsmål underveis.

Sammendrag
I dag lanseres Løpetrening.no som gir deg mulighet til å abonnere på ulike treningsprogram med oppfølging fra egen PT. Løpetrening.no har treningsprogram for alle distanser og alle nivåer, uavhengig om du har trent løping i mange år eller vil komme i gang og sånn sett føler deg som «nybegynner». Fokuset er utførlige beskrivelser av hver økt, samt at de er faglig godt forankret.