YMR Track Club er den hyggelige naboen som alltid sier ja til en løpetur. Nå fjerner svenskene tollavgiftene på sine jakker og tights som sendes over grensa. 

Alle plagg fra YMR Track Club produseres i Sverige, hvor holdbarhet står sentralt i produksjonen. Sammen med funksjonelle løsninger tilpasset løpingens bevegelsesmønster, er det retro-inspirerte designet det største kjennetegnet for løpetøyet fra YMR Track Club. 

Med bare noen uker igjen til jul, kommer YMR Track Club med en tidlig julegave til alle norske løpere som ønsker å fornye løpegarderoben. Etter å ha etablert seg Australia, Japan, Tyskland og USA satser klesmerket, startet av tidligere lengdehopper Peter Häggström Lindecrantz, nå i Norge. 

Alle varer du handler på YMR Track Club har blitt tollfrie. Med fri frakt og gratis retur er det gode grunner for å gjøre unna litt av julehandelen hos den svenske løpetøyprodusenten.

Før, under og etter trening

På nettsidene til YMR Track Club finnes ikke bare løpeshorts, singleter og tights. Tynne gensere med høy hals i merinoull er den perfekte match for aktiviteter i kaldt vær. Samtidig er plaggene rene og pene nok til å kunne brukes også når du ikke trener. 

Stilige kompresjonsstrømper i retro-look, funksjonelle jakker og vester, tights med ekstra foring for vinterløping. Gjennomgående for alle plaggene er stilrent design og god kvalitet. 

De myke og komfortable joggedresser i plysj passer like godt som overtrekksplagg til og fra mølleøkta, som til en rolig søndag på sofaen etter helgas langtur. 

YMR TRACK CLUB leverer treningstøy av høy kvalitet til både kvinner og menn, sjekk ut høstens nyheter med bl.a. en helt egen vinterkolleksjon i merinoull!

KJØP LØPETØY FRA YMR TRACK CLUB HER!