Hvordan kan Ingrid, Live og Josefine leve vanlige liv, men oppnå uvanlig gode resultater?

I den nye løpepodkasten Løperådet vil de tre ambisiøse løperne, Ingrid Eliassen Eriksen, Live Lindemark og Josefine Brekke, i ukentlige episoder finne ut av hvilke tips og råd om løping som faktisk funker.

Med tett oppfølging fra trener Ingrid Kristiansen, skal jentene jakte sine mål på alle distanser mellom 10 kilometer og maraton, samtidig som de inviterer eksperter inn i studio som vil dele ekspertråd innenfor sine fagfelt.

Tydelige treningsråd fra treneren

Med utgangspunkt i en balansert og helsefremmende løpehverdag hvor treningen legges opp etter livet – og ikke livet etter treningen – er Løperådet en podkast for alle løpere som stabler løpetreningen opp sammen med jobb, familie og andre forpliktelser.

Hver uke vil Ingrid Kristiansen gi jentene ærlig og direkte tilbakemelding på treningsarbeidet, hvor lytterne får en unik tilgang til hvordan samtalen mellom en trener og sine utøvere høres ut i praksis.

Hvordan tilpasser trener Ingrid Kristiansen treningen etter jentenes ulike liv? Og hvilke grep vil jentene ta for å få god balanse i hverdagen?

Allerede i første møte med den tidligere verdensrekordholderen på 10 kilometer, får Ingrid, Live og Josefine tydelige råd om hva de trenger å gjøre for å nå sine løpemål.

Hør hele episoden med Ingrid Kristiansen her!

Løperåd til alle løpere

Sammen med gode rådgivere og egen trener ønsker jentene i Løperådet å fokusere på hvilken type trening som vil være bærekraftig i en hektisk hverdag.

Følger du Løperådet på Instagram og TikTok vil du få et større innblikk i treningen som Ingrid Kristiansen setter opp til jentene. Der vil Ingrid, Live og Josefine dele videoer fra nøkkeløktene de gjennomfører.

Hold deg oppdatert på siste nytt fra Løperådet og send inn spørsmål til jentene i rådet, trener Ingrid Kristiansen og ekspertene til de ulike episodene – så du også kan få rådene du trenger i din løpehverdag!