Med en total batteritid på opptil 44 timer er de nye MiiBUDS PLAY-øreproppene fra danske MIIEGO alltid klare når du knyter på deg løpeskoene.

Øreproppenes minimalistiske og stilige design ser ikke bare bra ut for det blotte øye. Øreproppene sitter også skikkelig komfortabelt i ørene og holder seg godt på plass når du er i bevegelse.

MiiBUDS PLAY fungerer utmerket også til hverdagsbruken på kontoret, til samtaler og når det endelig har kommet en ny episode av løpepodkasten du hører på hver eneste uke.

MIIEGO MiiBUDS PLAY

  • Aktiv støyreduksjon
  • Hurtiglading
  • Regn- og svettebestandig

Lyd og lad i toppklasse

MiiBUDS PLAY fra MIIEGO kommer med innebygget ANC – bedre kjent som Active Noise Cancellation eller støyreduksjon.

Det gir ikke bare en optimal lydopplevelse, men reduserer også bakgrunnsstøy så du kan stenge ute samtalen mellom de skravlende venninnene på tredemølla ved siden av deg når du løper intervaller.

I kombinasjon med ENC-teknologien – Environmental Noise Cancellation som reduserer bakgrunnsstøy under samtaler via mikrofonen – setter MiiBUDS PLAY-øreproppene opp gode lydvegger mellom deg og omgivelsene når du virkelig vil gå inn i bobla.

En av de største gulrøttene med MiiBUDS PLAY er støtten for hurtiglading, hvor du kan få opptil 2 timer musikkavspilling med dine favorittlåter fra bare 5 minutters lading.

På innsiden av hver MiiBUDS PLAY sitter det et oppladbart innebygd batteri som gir opptil 8 timer lytting per lading.

Når du er ute på farten og skal lade øreproppene i ladeetuiet, kan øreproppene lades 4,5 ganger i etuiet. Det gir 44 timers total lyttetid per lading med etuiet.

Etuiet kan også lades trådløst via qi, for eksempel sammen med den trådløse laderen CHARGE ONE fra MIIEGO.

Fast følgesvenn

Med sin brede funksjonalitet kan du ha med deg MiiBUDS PLAY i lomma på løpeshortsen, uansett hvor du skal. Vekten på hver ørepropp er ikke mer enn bittelille 10 gram.

Dermed slipper du at øreproppene er ukomfortable å bruke og tar for mye plass i øret.

MiiBUDS PLAY er også IPX5-sertifisert, som gjør at øreproppene tåler svette og regnvær. Du parer øreproppene enkelt med din Bluetooth-enhet, uansett om det er en smarttelefon eller sportsklokke.

Når du er ute på løpetur, kan du også bruke Miibuds Play som styringsenhet via de multifunksjonelle berøringsknappene.

Enten du skal svare på en samtale, skru volumet opp når favorittsangen kommer på eller hoppe over sangen som partneren din har lagt inn i spillelista uten at du visste det – da bruker du berøringsbevegelsene som sitter på MiiBUDS PLAY-proppene.