Brooks har fått maks ut av sin populære mengdesko Ghost, som har blitt mykere og mer komfortabel å løpe i – samtidig som den gir mer og bedre snert i steget. 

«Der hvor Brooks Ghost Max skiller seg fra andre mengdesko, er at stegavviklingen gir en annen balanse mellom hæl og forfot. Jeg synes at andre mengdesko kan være for myke å løpe i, hvor jeg føler at foten nesten synker litt ned i skummet. Hos Brooks Ghost Max derimot, føles det som at foten kommer raskere frem i steget når jeg lander.»

Se video med vår skotest av Brooks Ghost Max her!

Forbedret komfort i overdelen

Det myke mesh-stoffet i overdelen ligger godt på foten og pakker seg over vrista på en komfortabel måte. Pløsen er litt tykkere enn det som etterhvert har blitt vanlig de siste årene, som gir enda bedre komfort uten at lissene gnager mot foten.

Tåboksen er romslig, uten at den føles for stor. For vår testløper som har en smal fot, var det god plass foran i skoen. Det betyr at Brooks Ghost Max passer godt for løpere med bredere fot.

Lettere mellomsåle

I mellomsålen har Brooks brukt sitt nye skummateriale DNA Loft v2, som er lettere enn tidligere modeller. Det nye skummet i mellomsålen gir en livligere løpsfølelse, som bytter ut følelsen av tunge bein til lette bein.

DNA Loft v2 gir også svært god demping mot hardere underlag. Det myke skummet tar vekk mye av støtbelastningen, som gjør Ghost Max til en særdeles god løpesko for deg som løper mye på asfalt.

Brooks Ghost Max er en mengdesko med en nøytral profil som gjør de rolige løpeturene dine enda mer behagelige.