Den løpende studenten
Kristine Helle har gitt løpedrømmen en sjanse og løper for Oklahoma State University i USA.
– Alt er mulig hvis man jobber for det. Always be a tiger!, sier Kristine. Hun er ikke redd for å satse, og trives for tiden godt som løper og student i Oklahoma.

Runner’s World skrev en større artikkel om Kristine i utgave 3/2013. Les artikkelen her.

I hennes første blogginnlegg skriver hun:
«- Mestring. Stolthet. Godfølelsen. Og, for meg i alle fall: rutine. Løpeturen hører med, og uten den er det noe som mangler. Det er rart å tenke på at for fire år siden var det ikke løping som var min store lidenskap; jeg spilte håndball og fotball og reiste land og strand rundt for å spille kamper hver helg. Men jeg fant etterhvert ut at jeg nok ikke var skapt for sparking og kasting av ball. Jeg hadde ingen problemer med å løpe opp og ned, frem og tilbake, i 2×35 minutter, og jeg hadde noen saftige sklitaklinger også, men følte aldri at fotball og håndball var «min greie.»

Sjekk ut bloggen hennes her.

Livsstilsendringen
Thomas Stordalen er en fyr som har funnet stor glede i løpingen det siste året. Han har virkelig gått gjennom en livsstilsendring – fra utrent til lettbent og 30 kilo lettere.
– At 2013 skulle bli året hvor jeg til slutt endte opp med å løpe fire maraton hadde jeg nok ikke tro på selv. Med løpingen har jeg utviklet meg enormt som menneske, sier Thomas.

I sitt første blogginnlegg skriver Thomas:
– Jeg er av den oppfatning at jo mer man pusher kroppen sin jo bedre person blir du på jobb og privat. Langtidseffekten av løping er at du virkelig kommer i kontakt med deg selv og ditt indre, det gjelder bare å tørre og gå for det ukjente og de lengre distansene. Jo lengre – jo bedre er mitt motto. Og i februar skal jeg også løpe mitt aller første ultraløp, Bislett 50 km Indoor Challenge. Det blir veldig heftig!

Sjekk ut bloggen hans her.

Langdistanseløperen
Emil Lerdahl er opprinnelig fra Sverige, men har bodd i Norge i fem år nå.
– Langdistanseløping er min idrett, og jeg har plassert meg på topp tre på maratonstatistikken også i Norge, sier Emil.

Sjekk ut bloggen hans her.