I vintermørket holder du deg både varm og synlig med Run Visible-plaggene fra Brooks. Med sine reflekterende materialer og reflekser vil du lyse opp hvert steg på løpeturene dine i vinter. 

For oss norske løpere skal det godt gjøres å komme seg gjennom vinterhalvåret uten en eneste løpetur i mørket eller skumringen. Det betyr riktignok ikke at vi trenger å kompromisse med sikkerheten av den grunn. Det mener Brooks som har utviklet kolleksjonen Run Visible – treningsklær og løpesko med et ekstra synlig design, reflekterende materialer og strategisk plasserte refleksdetaljer.

Varme og komfortable ytterplagg

Den isolerte løpevesten fra Run Visible-kolleksjonen, Insulated Vest, passer perfekt som et ekstra ytterplagg på kalde og mørke vinterkvelder. Løpevesten er vann- og vindavvisende og gjør deg ekstra synlig med sine strategisk plasserte reflekser.

Tar du på deg løpetightsen Thermal, kan du trygt strekke ut steget i vintermørket. Med sine tydelige kontrastfarger og ekstra reflekterende detaljer, er Thermal vintertightsen enda en god grunn for å ta en løpetur før sola har stått opp – eller etter leggetid.

Ta grep på vinterføret

Denne vinteren har Brooks også lansert tredje versjon av sin terrengsko Catamount, hvor yttersålen har fått enda bedre grep. De store knastene gir solid friksjon mot underlaget, spesielt når løpeturen din variere mellom snødekte fortau, glattere partier og grusveier med løst underlag.

Brooks Catamount 3 gir også god respons og snert i steget, takket være SkyVault-platen som ligger i mellomsålen. Sammen med det nitrogen-injiserte DNA Flash-materialet i mellomsålen går ikke den gode responsen på bekostning av dempingen.

Catamount 3 i damemodell har et dropp på 6 mm og veier 238 gram. Herremodellen av Catamount 3 har også 6 mm dropp og veier 266 gram.

Brooks Winterrun er vinterens store løpefest!

Et av de store høydepunktene under vinterløpefesten Brooks Winterrun er den kreative konkurransen om det mest lysende antrekket i løypa. Er du en av de løperene som lyser opp sitt løp på best mulig måte kan du vinne flotte, glitrende premier!

Kanskje en kreativ utforming med Run Visible-kolleksjonen fra Brooks er det som skal til for å stikke av med førstepremien i 2024?

Brooks Winterrun er et sosialt løp for alle, hvor du kan velge mellom 5 kilometer og 10 kilometer. Vinterløpet arrangeres i Oslo, Bergen og Trondheim i sentrumsnære løyper.

Bli med på vinterens store løpefest og lys opp vinteren sammen med Brooks Winterrun!