Löplabbet tar turen ned memory lane når de kårer de ti viktigste skomodellene gjennom de 35 siste årene i en live-variant av podkasten Løpeskopodden.

Pressemelding fra Löplabbet

I anledning deres 35-årsjubileum tar Løplabbet en nærmere titt på sin skohistorie og utvikling. De vil kåre de 10 viktigste skomodellene de har hatt i sitt sortiment gjennom årene.

Både salgsvinnere og salgsflopper vil bli tatt med i vurderingen, og det vil bli sammenlignet store kjente merkevarer med små nisjeaktører. Arrangementet vil by på en kombinasjon av nostalgi og mimring, samtidig som det omfavner moderne skoteknologi.

– Vi gleder oss til å dele vår lidenskap for løpesko med våre kunder og alle som er interessert i løping, sier daglig leder ved Löplabbet, Tor Fauske.

Sammen med hans faste pod-makker Henrik Northug, som er butikksjef på Löplabbet Lade, gjester de Trondheims sentrumsbutikk for en times livepod.

– Vår 35-årige historie har vært preget av kontinuerlig utvikling, og vi ønsker å hedre og feire alle de fantastiske skomodellene som har vært en del av vår reise, sier Tor Fauske.

Arrangementet vil finne sted i Löplabbet Trondheims Sentrumsbutikk, i Nordre gate 11, torsdag 16. mars fra klokka 19:00–21:00.

Påmelding her!