En ukes løpeferie byr på så mye mer enn bare løping. Med mange ulike instruktører på plass kan du velge blant 50 forskjellige økter i løpet av løpeuka.

I flere år har Runner’s World invitert alle løpere uansett nivå til løpeuke i Monte Gordo, Portugal. Nå pakker vi kofferten full av løpesko igjen, og reiser ned siste uka i starten av april.

Mer enn bare løping

Hver morgen starter med yoga og en rolig morgenjogg i soloppgangen på stranda.

Deretter følger danseøkter, forskjellige styrkeøkter og sirkeltrening på løpende bånd. Kanskje tilbys det kampsport, vanngym og kettlebelltrening akkurat den uka du skal dit?

Utvalget varierer litt fra gang til gang ut ifra hvilke instruktører som er til stede, men et godt og bredt grunnutvalg er alltid på plass.

På ettermiddagen er det stort sett duket for løpeøkt nummer to, her finner du varierte kvalitetsøkter for alle.

Det legges selvfølgelig til rette for mer enn bare trening: Foredrag, mingling i strandbaren og hyggelige fellesmiddager på hotellet, for å nevne noe.

Finn din favoritt på ukeplanen

Under løpeuka med oss i Runner’s World blir det ekstra fokus på løping, med mange løpeinstruktører og fartsholdere på plass. I tillegg vil noen av foredragene, yoga-øktene og styrkeøktene være rettet mot løpere.

Ukeplanen for løpeuka vil mest sannsynlig se slik ut (med forbehold om endringer):

Hotell Dunamar

Hovedhotellet vårt heter Dunamar og ligger praktisk talt nede på stranden. Det er på dette hotellet de fleste deltakerne bor, samt alle instruktørene. Det er også her velkomstmøte, innendørsøkter og foredrag holdes.

Dunamar har romslige leiligheter med egen kjøkkenkrok, balkong og stue.

Treningsrommet og innendørsbassenget er nyoppusset, middagsbuffeten er upåklagelig og personalet er imøtekommende og hyggelige.

Når du booker løpeferie med RW og Springtime kan du også velge å bo på andre hoteller i Monte Gordo. Les mer om andre hoteller her!