Synlighet og sikkerhet går hånd i hånd. Med Dynafit Reflective Collection kan du løpe trygt på høstens mørke kvelder, også når temperaturen synker.

Som løper i Norge er du pent nødt til å akseptere at en forholdsvis stor del av løpeturene dine i løpet av et år må gjennomføres i kalde og mørke forhold. For å forsikre seg som at du holder deg trygg på høstmørkets løpeturer, har Dynafit utviklet en egen reflekskolleksjon.

Integrert refleks

Dynafit Reflective Collection har integrerte reflekser i plaggene sine. Disse refleksene gjør deg mye mer synlig når du er ute på løpetur og holder deg trygg på mørke veier.

Kolleksjonen består av tights, jakke, hansker, lue og pannebånd som alle har integrerte reflekser. Disse refleksene er strategisk plassert for å optimal synlighet når du beveger deg. 

I tillegg er plaggene fra Dynafits Reflective Collection også vann- og vindavvisende, som gir deg god grunn til å fortsette løpeturen når kveldsmørket kommer krypende og temperaturen synker. 

Smarte løsninger

Alpine Reflective-jakken har ikke bare et lett isolert materiale som holder deg varm og beskyttet mot den sure høstvinden. Med de smarte og trygge refleksstriper på ermene kan du legge igjen refleksen hjemme.

Og apropos smartinger på armen; jakken har en egen luke til klokkeskjermen, så du kan sjekke farta underveis uten å dra opp jakkeermet.

Alpine Reflective JKT W (dame)

Så viktig er refleks

Ifølge Statens vegvesen viser undersøkelser at ca 40% av alle fotgjengerulykker i Norge skjer i mørket. Om du er ute på løpetur og skal krysse et fotgjengerfelt i 50-sonen, har bilisten kun 2 sekunder på å oppdage deg hvis du løper uten refleks.

Løper du derimot med refleks, ser sjåføren deg 10 sekunder før. Disse 8 sekundene kan være forskjellen på å bli påkjørt eller å løpe videre. 

Alpine Reflective JKT (herre)

For at du kan krysse veien på en trygg måte har Dynafit laget Reflective Tights, som er utmerket for mørke løpekvelder.

Rundt leggen går det 360 graders reflekser som gir deg god synlighet både i trafikk og terreng. 

Dynafit har lenge vært mest kjent for sine klær, sko og produkter for fjell- og terrengløping. Denne høsten retter Dynafit seg til alle løpere med sin reflekskolleksjon, uansett om du løper i mørke skoger eller mørke fortau.

Med Dynafit Reflective Collection kan lidenskapelige helårsløpere bli enda bedre sett i mørket og kan fortsette å trene trygt på kveldene etter jobb, sier produktsjef i Dynafit, Sibylle Egele.

Se hele Reflective-kolleksjonen HER.