Før lange konkurranser, så vel som både før og etter hard og lang trening, er det veldig viktig å fylle opp karbohydratlagrene. Lasagne er en rett som kan gjøres både næringsrik, smakfull, sunn og veldig god hvis man lager en hjemmelaget variant.
På bloggen til Karoline fant vi denne deilige oppskriften på hjemmelaget lansagne, som hun serverer med nydelig salat og guacamole. I tillegg til karbohydrater får du rikelig med proteiner i denne lasagnen grunnet både karbonadedeig og cottage cheese. Rett og slett en vinnerrett kan man kalle denne. En rett som Karoline skriver på bloggen sin at hun spiser før viktige konkurranser om hun kan velge.
Bloggen til Karoline finner du her: karolinegrovdal.no
Oppskrift 3-4 porsjoner:
1 pakke karbonadedeig
2 glass tomatpure
2 gulerøtter kuttet i små biter
1/5 løk hakket
1 paprika i små biter
Chiliflak eller chilipulver
Paprikapulver
Pepper
2 bokser cottage cheese
Masse revet ost
+ en smurt ildfat form og litt olje og vann til steking av kjøttet.
Gjør slik:
Stek karbonadedeig i litt olje og tilsett gulrot, paprika, tomatpure og litt vann. La det frese til kjøtteigen er gjennomstekt, og tilsett krydder og smak til etter hvor sterkt krydret du vil ha det. Legg kjøttblanding, lasagneplater og cottage cheese lag på lag i en ildfast form til alle spann er tømt, eller du ikke har plass til mer. Strø tilslutt på så masse ost du vil, og stek på 200 grader i ca 30 minutter.
På bloggen til Karoline kan du finne oppskrift på guacamole og salat som hun serverer ved siden av!
Ha en løpende god middag :-)
Bilde hentet fra bloggen til Karoline.