Runner’s World inviterer til en fullspekket løpeuke i Portugal 25. mars til 1. april. Redaktør Sara og spaltist Askild er med som instruktører – her forteller de deg hva de mener er det beste med denne uka.

I flere år har Springtime invitert til treningsuke sammen med Runner’s World i Monte Gordo, Portugal. Nå pakker vi kofferten full av løpesko igjen, og reiser ned siste uka i mars.

Bli kjent med de norske instruktørene i videoen lenger ned.

Mer enn bare løping

En ukes løpeferie byr på så mye mer enn bare løping. Springtime har mange ulike instruktører på plass, og du kan velge blant 50 forskjellige økter i løpet av uka.

Hver morgen starter med yoga og jogg i soloppgangen på stranda, deretter følger danseøkter, forskjellige styrkeøkter og sirkeltrening på løpende bånd. Kanskje tilbys det kampsport, vanngym og kettlebelltrening akkurat den uka du skal dit?

Utvalget varierer litt fra gang til gang ut ifra hvilke instruktører som er til stede, men et godt og bredt grunnutvalg er alltid på plass.

På ettermiddagen er det stort sett duket for løpeøkt nummer to, her finner du varierte kvalitetsøkter for alle.

Det legges selvfølgelig til rette for mer enn bare trening: Foredrag, mingling i strandbaren og hyggelige fellesmiddager på hotellet, for å nevne noe.

Norske og svenske instruktører

Springtime og Runner’s World Sverige stiller med et kyndig kobbel av trenings- og løpeinstruktører. I tillegg reiser to fra den norske RW-redaksjonen ned; redaktør Sara Skarabot Pedersen og RWs faste idrettsvitenskapsspaltist, Askild Vatnbakk Larsen.

Her forteller de om løpeuka i Portugal:

NESTE LØPEFERIE MED RUNNER’S WORLD ER 25. MARS – 1. APRIL 2023

LES MER HER!