Lett, sporty innpakning – avansert innhold og god batteritid. Watch GT Runner er alt løperen kan ønske seg i en klokke.

Tross nett og lett design, åpner det seg en verden av muligheter idet du tar i bruk klokka. For treningsnerden er dette rene godtebutikken. La oss se på noe av det Watch GT Runner fra Huawei tilbyr:

Løp lett, tren hardt

Løp lett, tren hardt, er et av mantraene fra Huawei som beskriver den nye Watch GT Runner godt.

– Klokka veier kun 38,5 gram og merkes knapt rundt håndleddet. Det som dog legges merke til, er alle de avanserte treningsfunksjonene, sier testløper Ole Martin Synnes i Runner’s World.

Det vitenskapelig utviklede løpeprogrammet HUAWEI TruSport gir deg tilbakemeldinger, evalueringer og analyser ut ifra ditt nivå. Allerede etter én løpetur har klokka identifisert hva slags type løper du er, og vil gi deg forslag på treningsintensitet, restitusjonstid og treningsvolum.

Noe av det kuleste som Watch GT Runner tilbyr, er en digital personlig AI-løpetrener som vitenskapelig analyserer de ukentlige treningsdataene dine og gir deg en treningsplan for den kommende uka basert på disse tallene.

– Her får du innsikt i estimerte tider på for eksempel 10 km og maraton, samt et opplegg for hvordan du bør legge opp farten, intensiteten og treningsvolumet. Og du kan velge å få coachingen rett på øret underveis i økta, forklarer Ole Martin.

På denne måten er du sikret smart treningsprogresjon på veien mot målene dine – uansett utgangspunkt. I tillegg er det veldig enkelt å holde øye med framgangen.

Proppfull av smarte funksjoner

Skjermen oppleves både oversiktlig og tiltalende, og gir deg alt av informasjon både på trening og ellers i hverdagen. Svar på anrop, sjekk været, styr musikken, og hold full oversikt over aktivitet og helse.

I tillegg til alt som allerede finnes på klokka, finnes det over 30 tilgjengelige apper som du kan laste ned, slik at du kan skreddersy innholdet etter dine preferanser.

Lavt forbruk, høy presisjon

Klokka støtter alle de fem store satelittnavigasjonssystemene, og oppleves kvikk og eksakt i både sporing og signaler. HUAWEI Watch GT Runner er faktisk den første smartklokken med ekstern GPS-antenne. Antennen er skjult inne i den delen av klokkehuset som går ut mot reimene på siden. Dette resulterer i nøyaktig sporing og minimal ventetid på signaler.

Mange løpere opplever at pulsmålingen er mindre pålitelig under for eksempel raske intervalløkter med korte, hurtige drag. Dette slipper du med HUAWEI Watch GT Runner. Den nye komponentoppgraderingen TruSeen 5.0+ gir en solid forbedring i pulsmålingen, helt på høyde med målingen fra et pulsbelte.

Batteritid så det rekker

Batteritiden er avgjørende for alle løpere, ikke bare ultrafolket. Ingen er gira på å måtte utsette en løpetur fordi klokka må lades – igjen. Huawei sine produkter har i lang tid vært kjent for en ekstrem batterikapasitet, og Watch GT Runner er intet unntak.

– Med vanlig bruk varer den i inntil to uker. Bruker du klokka mye, og har avanserte funksjoner påskrudd til enhver tid, holder det likevel med én lading i uka, erfarte testløperen.

Den ultimate klokka for løperen

Oppsummert har HUAWEI WATCH GT Runner alt en løper kan ønske seg, enten du er nybegynner som nettopp har funnet løpegleden, eller en seriøs supermosjonist som ønsker å maksimere ditt fulle løpepotensial.

Funksjonene er pålitelite, nøyaktige – og mange. WATCH GT Runner er både en slitesterk treningskompis, men også en førsteklasses coach på armen.

HUAWEI WATCH GT Runner

 • Personlig helsearbeider på håndleddet: Tracker og måler alt av aktivitet, puls, oksygenmetning, søvn og helsefunksjoner.
 • Smart assistent: Styr musikk, besvar anrop, få værvarsel – alt fra klokka.
 • Inntil to uker batteritid.
 • Dynamisk pulsmåling i sanntid.
 • Presis navigering og smart rutefunksjon.
 • AI-løpetrener med skreddersydde treningsprogram.
 • Vitenskapelig forankrede treningsforslag.
 • Full oversikt over løpeevneindex, treningsbelastning og restitusjonstid.
 • Veier kun 38,5 gram.
 • Kompatibel med IOS og Android.
 • Kompatibel med tredjeparts pulsbelte.

Les også: