Runner’s World Challenge!

Dette innlegget er en liten reklame for løpeglede og RW-Challenge. For å komme godt i gang med løpeåret har jeg nemlig meldt meg på RW- Challenge. Er du også klar for å utfordre deg selv og motta fine medaljer? Da kan disse utfordringene være noe for deg. Nysgjerrig? Jeg skal forklare.

Fra en tidligere RW- utfordring om å samle høydemetre! Sky is the limit!

En utfordring i måneden:

Runner’s World Challenge er en serie av utfordringer som er designet for å inspirere og motivere løpere på alle nivå. Hver måned vil du få en ny oppgave som vil utfordre deg både fysisk og mentalt. Dette er dermed en flott måte å holde seg motivert og engasjert på, gjennom hele 2024! Her får du muligheten til å sette deg delmål gjennom året og muligheten for å nå målene dine. Selv om januar er over er det ikke for sent å bli med på resterende, eventuelt etter-registrere januar for å bli med på hele.

Første måned- løp 100 kilometer

I januar var utfordringen å løpe 100 kilometer. For noen kan dette virke som en liten utforing, og er det tilfellet, er det er fullt lov å løpe lengre. Kanskje 100 kilometer i uken? For andre kan det virke som en stor utforing. Da er det greit å vite at man ikke løper alt på en gang. Du kan fordele løpingen som du selv ønsker og tilpasse ditt tempo og treningsnivå. For meg som holder på å trene meg opp igjen, var dette perfekt. Det ble faktisk litt i overkant spennende for meg om jeg skulle komme meg i mål. Som mange andre ble jeg kraftig forkjøla med feber og det ble en uke uten løping på grunn av sykdom. Fikk til slutt klokket inn 104 km og kom akkurat i mål, hurra!

Fra en nydelig måneskinns-tur, på jakt etter kilometer.

Januar ble dermed en fin måte for å øke utholdenheten og bygge opp løpskapasiteten igjen. Det ga meg veldig lyst på mer og jeg er skikkelig motivert for februar og ny utfordring.

Løpeglede og lekenhet

Noe av det jeg liker best med utforingene er den enorme løpegleden og morsomheten det bringer med seg. Det gir opplevelsen av prestasjon og stolthet hver gang man fullfører en utfordring. I tillegg blir man en del av et felleskap av løpere som deler samme lidenskapen for løping. Man kan dele sine erfaringer, tips og motivasjon med andre deltakere og bli inspirert av andres suksesser.

Var mye «vær » i januar i Trøndelag, og mange økter ble løpt på mølle <3

Bli med?

I februar er utforingen «Hvor langt kommer du på 60 minutter.» Jeg gleder meg til å teste den ut på forskjellige underlag og føre. Om du blir med kan du se frem til å utfordre deg selv på forskjellige områder som fart, styrke, utholdenhet og mye mer

Runner’s World Challenge er en fantastisk mulighet til å utfordre seg selv, oppnå nye mål og oppleve den utrolige løpegleden. Bli med på denne spennende reisen og bli belønnet med en flott medalje for din innsats. Jeg gleder meg allerede til desember 2024 og kunne nyte synet av 12 medaljer for 12 heftige utforinger. Aller mest gleder jeg meg til hver enkelt måned, og det å leke seg med en ny utfordring, på veien mot andre store løpemål som er satt for året.

Uansett om du er nybegynner eller erfaren løper, ta på deg løpeskoene og bli med på resten av Runner’s World Challenge i dag!

For påmelding, gå inn på Runner’s World Challenge og sikre plassen din.

 

<3 – fra Thea