I On SquadRace teller hver eneste løper, hver eneste meter og hvert eneste sekund. Det er her kollektive målsettinger møter individuelle prestasjoner. Vi i Runner’s World har ledige plasser på laget vårt, vi vil ha med DEG!

I dette mangfoldige løpekonseptet skal først Norges, og deretter Europas beste løpecrew kåres.

Ja, det handler om løping, om fart og utholdenhet. Men, det handler også om så mye mer enn det.

I On SquadRace står følelser, samhold og lagånd sterkt. Og ikke minst strategi. Her er det ikke bare de raskeste løperne som får skinne, her vil hver eneste løper komme til sin rett. Jo fler, desto bedre. For sammen er vi sterkere.

Gjør noe ekstra ut av høstsesongen! Samle sammen alle løpevennene dine, også de som tror de ikke liker å løpe, og bli med på On SquadRace.

Slik deltar du i On SquadRace

  1. Meld på laget ditt. Her er det bare å samle sammen alt som kan krype og gå. Dere kan være mellom 7 og 100 løpere, og 30 prosent må være kvinner.
  2. Fra 22. august til 10. september kan du og laget samle kilometer. For hver kilometer dere løper, reduseres sluttiden på SquadRace-løpet med ett sekund.
  3. I september er det duket for selveste SquadRace, hvor laget ditt konkurrerer mot squads fra hele Norge. Alle på laget løper 5 kilometer, enten virtuelt eller på live-arrangementet i Oslo 10. september.
  4. Sammenlagttiden for laget er gjennomsnittstiden på 5-kilometeren minus ett sekund for hver kilometer dere har løpt i august. I tillegg trekkes det fra ett sekund for hver løper som deltar på selve SquadRace-løpet.
  5. Gi jernet og ha det gøy! Kanskje går dere videre til den europeiske finalen i desember?

Bli med team RW!

Vi har opprettet et eget lag, og vil gjerne ha med deg i squaden vår. Laget vårt har løpeglede som mantra, så her er alle velkommen, uansett nivå.

Lagkapteiner på Team RW er Sara Skarabot Pedersen og Ole Martin Nilsen Synnes. Stikkordet for laget er løpeglede. Foto: Tonje Lien Wold

Slik gjør du:

  • Trykk på knappen under, og trykk deretter på «Sign up as a member».
  • Under Squad Name leter du deg frem til laget som heter RW Norge.
  • Passordet er: løpeglede
  • Fyll ut resten av skjema, så er du med! Da er det bare å løpe i vei.

Meld deg på ved å trykke på banneret: