Vi søker to løpevenner som vil spre løpeglede langs hovedstadens gater og stier i Oslo Løpsfestival. Søk her og få gratis festivalpass!

Runner’s World er samarbeidspartner og mediepartner til Oslo Løpsfestival som arrangeres av RWs søsterselskap Springtime Event.

Til årets utgave av Oslo Løpsfestival søker vi i Runner’s World to gode løpevenner som sammen vil delta på Oslo Løpsfestival. Dere får gratis festivalpass som sikrer dere deltagelse i alle de åtte løpene i festivalen. Sjekk ut alle løpene her!

I Oslo Løpsfestival vil dere løpe alt fra raske 5-kilometere på asfalt til kuperte, lengre løp i frodige omgivelser – og til og med et motbakkeløp. Kanskje dere finner noen nye områder av byen dere ikke har løpt så mye i tidligere, og kanskje dere får en ny favorittdistanse?

Team RW

Har du og din løpevenn lyst til å stille som Team RW i Oslo Løpsfestival? Søk her!

Team RW vil konkurrere i DUO-klassen, hvor dere konkurrerer enten i herre-, dame- eller mixklassen.

Løperne i DUO eller TRIO må gjerne løpe samtidig, men det er ikke påkrevd.

Når dere deltar i duo-klassen vil tidene deres bli lagt sammen og delt på to, for en snittid. Når dere deltar på et DUO-lag vil dere også havne på den individuelle resultatlista. 

Team RW’s oppgave under Oslo Løpsfestival er å spre løpeglede og bidra til at flest mulig kan oppdage hovedstaden med løpesko. Dere samarbeider om å skape og dele innhold fra de ulike distansene på Instagram, hvor dere tagger oss i Runner’s World og Oslo Løpsfestival.

Dette er Oslo Løpsfestival

Oslo Løpsfestival består av åtte løp langs hovedstadens fine stier og vakre veier. Du kan løpe når du vil – alene eller sammen med andre.

Hvert løp settes opp en annonsert fredag kl. 12:00. Deretter er løypen åpen til søndag kl. 12.00 helgen etter. Da avsluttes løpet med fellesstart presis klokken 12.00.

Denne perioden kalles løpets åpningstid. Med andre ord har man litt over en uke på seg til å gjennomføre løpet fra det åpner. Les mer om festivalen og alle løpene her!