Selvstendige utøvere med eierskap til egen trening opplever mer framgang og holder på lenger. I løpet av et todagerskurs kan du lære deg den siste, beste og viktigste kunnskapen for å kunne bli din egen trener.

De siste 14 årene har kursholder Askild Vatnbakk Larsen vært trener for et bredt spekter av utholdenhetsutøvere. Alt fra nybegynnere til mosjonister og eliteutøvere, primært innen løping og sykling.

– Det er spesielt ett aspekt ved min trenervirksomhet som har utviklet seg i stor grad gjennom disse årene: Det er anerkjennelsen av at en utøver med kunnskap og selvstendighet alltid får mer fremgang enn en utøver som slavisk følger det som står på planene jeg produserer til enhver tid, forteller Askild.

De mest fremgangsrike trener-utøver-relasjonene har vært de hvor utøveren tar eierskap til sin egen trening og utvikling, og treneren fungerer som en kompetent sparringspartner.

– Ikke bare er det mest gunstig med tanke på ren idrettslig fremgang, men de som tilegner seg kunnskapen og tar eierskap til sin egen trening og aktivitet holder på lenger, og finner mer mening og glede i løpingen, fortsetter Askild.

Disse erkjennelsene har vi i Runner’s World bygget videre på med prosjektet «Bli din egen trener».

Hvor og når?
Premiumkurset Bli din egen trener arrangeres 15. og 17. mars på den digitale plattformen Zoom.
Kurset varer fra 19.00–21.00 begge kvelder.

Hva kan du lære?

I dette premium-webinaret som går over to dager, vil du lære deg den siste, beste og viktigste kunnskapen for å kunne bli din egen trener.

Kurset holdes digitalt den 15. og 17 mars, fra klokka 19.00–21.00 begge kvelder. Vi benytter plattformen Zoom.

Vi skal lære om design av intervalløkter, rolige langturer og styrketrening. Vi skal også gå dypere og svare på spørsmål som:

  • Hvorfor påvirker måten du logger trening på hvordan du gjennomfører treningen?
  • Hvor stor treningsmengde er riktig for meg og mine mål?
  • Hvordan setter vi oss gode delmål og konkurransemål?

Målet er at du etter webinaret sitter igjen med selvtilliten, kunnskapen og verktøyene til å ta fatt på å planlegge og gjennomføre din egen trening etter beste praksis. Underveis i webinaret skal vi diskutere de ulike temaene sammen, og dere vil få gruppeoppgaver med refleksjonsspørsmål som vi tar videre i plenum og lærer av hverandre.

Vil du få aller mest ut av webinaret bør du:

  • Finne frem treningsdagboka
  • Ha penn og papir klar på pulten
  • Være klar for å sette deg et mål for 2022-sesongen

Dette blir gøy!