Etter flere år med store ord og lovnader om at en sko kan få deg til å løpe raskere, tenker du sikkert; Oh, please. Dette har jeg hørt før. Men den nye racingkolleksjonen fra Mizuno, med lovpriste Wave Rebellion Pro i spissen, er ikke som de andre superskoene.

I flere år har Mizuno jobbet iherdig for å utvikle morgendagens løpesko og bli en fullverdig kandidat i startfeltet med konkurransesko.

Etter utallige timer med testing og utvikling er den nye racingserien fra Mizuno klar for personlige rekorder. Med det beste fra eksisterende skoteknologi er de fire racingmodellene satt sammen med den nyeste og mest banebrytende teknologien i dagens marked.

Populære Rebellion Pro

Anført av Wave Rebellion Pro som allerede har høstet stor applaus blant mange løpere, inneholder Mizunos racingkolleksjon ulike løpesko som vil hjelpe deg til å nå ditt fulle potensiale.

Les mer om hele kolleksjonen her!

Mizuno Wave Rebellion Pro

Vekt: 225 gram (herre) / 180 gram (dame)

Dropp: 4,5 mm (39 / 34,5)

Med sine 225 gram er Mizuno Wave Rebellion Pro en vaskeekte supersko hvor alle detaljer er designet for å få deg raskest mulig over målstreken.

Rebellion Pro har en massiv såle under midtfoten, som du merker momentant fra du knyter på deg skoen. I denne mellomsålen har Mizuno funnet en eventyrlig kombinasjon av mellomsålematerialet Enerzy Lite+ og karbonplaten, som bidrar til at alle krefter virker i løpsretningen.

Ny teknologi bygget for fart

Karbonplaten stiver av stegavviklingen og skyter deg opp fra underlaget når du sparker i fra med forfoten. Effektiviteten og responsen i energien som skapes mellom foten og skoen slår ut i full blomst med Mizunos helt nye teknologi Smooth Speed Assist.

Som navnet så godt beskriver, får du en sømløs overgang mellom hælen og forfoten som gir deg mest mulig fart fremover. 

Legger du sammen alle elementene i Rebellion Pro – det velutviklede hælpartiet, den overdrevne formen i mellomsålen og den finurlige åpningen i yttersålen – blir svaret en konkurransesko som gir deg bakoversveis og en enorm fartsfølelse.

Designet i yttersålen på Rebellion Pro er optimalisert for å ikke miste noe av grepet når farten skrus opp og kontakttiden mellom sko og underlag går ned.

Den tynne overdelen i Rebellion Pro puster som et lokomotiv og gir en overlegen komfort med sine ekstreme pusteegenskaper.

En komplett konkurransekolleksjon

I tillegg til Rebellion Pro består racingkolleksjonen til Mizuno av Rebellion Flash og Rebellion Sonic, som begge er laget for raskere løpeøkter og konkurranse. Selv om både Flash og Sonic er i ulike prisklasser, utfordrer begge skoene de etablerte modellene i ekte rebelsk ånd. 

Som et saftig kirsebær på toppen, har Mizuno laget Wave Duel Pro – deres raskeste løpesko hittil. En sko med særegent design og konstruksjon, beregnet til distanser opp mot halvmaraton for de best trente.

Enten du velger Duel Pro, den populære Rebellion Pro, Flash eller Sonic, er Mizuno trygge på at du ikke bare blir fornøyd – men vil prestere bedre enn noen gang tidligere.

Sjekk ut hele racingkolleksjonen til Mizuno her!