Nightrun er løpet der du løper i mørket med hodelykt, og navigerer etter reflekser i skogen. Et morsomt og utfordrende terrengløp som nå arrangeres i fem byer i november.

Runner’s World er stolt samarbeidspartner til høstens morsomste terrengløp. I Silva Nightrun får du en fysisk utfordring og en unik løpsopplevelse.

For å være helt ærlig; Nightrun handler ikke om omgivelsene. Silva Nightrun handler om de få, opplyste meterne foran deg.

I din egen lysboble følger du terrenget og refleksene som er hengt opp langs i løypa. Det unike kveldsløpet tar deg gjennom en variert og morsom stiløype, som alle kan klare – også de mørkredde.

Foto: Kai Otto Melau

Fem byer

Nytt av året er at Nightrun nå arrangeres i fem byer rundt om i Norge. I tillegg kan du delta virtuelt og få tilsendt medalje i posten.

Lengden på løypene varierer fra by til by, men er på underkant av en mil. Underlaget er sti og variert terreng, så det anbefales å stille med terrengsko i tillegg til hodelykt. Hoka stiller med sko til testing i alle byer.

Her er byene og løpsdatoene:

  • Sandnes – 1. november
  • Bergen – 2. november
  • Trondheim – 8. november
  • Oslo – 10. november
  • Kristiansand – 24. november
Foto: Kai Otto Melau

Perfekt avslutning på sesongen

Nightrun er løpet for alle. Navigeringen etter refleksene med hodelykt gir løpet en ekstra dimensjon, og sluttid og fart er ikke nødvendigvis det viktigste. Få med deg vennegjengen eller kollegaene til en morsom avslutningen på løpesesongen!