Petzl NAO® RL er det optimale valget for sti- og ultraløpere. Her får du en ergonomisk, ultra-kraftfull oppladbar lykt med avansert lysteknologi.

Det viktigste kriteriet for oss løpere når vi velger utstyr, er at det ikke skal hindre bevegelsesfriheten og flyten vår. Skoene skal ikke gnage, jakka skal helst ikke lage svisje-lyd, shortsen skal ikke stramme.

Det samme gjelder når vi skal velge hodelykt. Den skal føles sømløs og friksjonsfri, den skal føles som en forlengelse av kroppen.

Dette har Petzl tenkt på når de har utviklet den avanserte hodelykta NAO® RL. Her får du alt du trenger i en lett, men kraftfull pakke.

Lett vekt og mye lumen

Med sine 145 gram er det vanskelig å forestille seg at denne lykta kan lyse opp tett skog og den tekniske stien foran deg i stummende mørke.

NAO® RL byr på hele 1500 lumen på maks styrke, noe som er mer enn nok til de mest avanserte partier i terrenget. Petzls teknologi REACTIVE LIGHTNING® sørger for at lykta tilpasser seg varierte lysforhold mens du løper. Når du velger denne funksjonen, reduseres den manuelle overstyringen og brennetiden forlenges. Med andre ord er dette en pålitelig kamerat under tøffe ultraløp, når du har nok med deg selv og løpinga.

Les hva Petter Engdahl mener om lykta her!

Komfortabel og praktisk

Batteriet er plassert bak på lykta for å balansere vekten, og hodebåndet er oppgradert til en lett og komfortabel konstruksjon som sitter som støpt, uten at du merker noe til det.

Petzl NAO® RL er svært brukervennlig, også når du er sliten underveis i et løp. Det er enkelt å justere stroppene og enkelt å betjene lykta.

Batteritiden varer i alt fra 80 timer på den laveste lysstyrken til 2 timer på full styrke med 1500 lumen. I urbane strøk eller i skumringen, kan du bruke lykta i opp mot 10 timer på 250 lumen. I løpet av drøyt tre timer er lykta fulladet igjen, takket være det oppladbare og hendige batteriet.

Den svenske fjelløperen Petter Engdahl mener Petzl NAO RL er perfekt for raske og lange turer i terrenget.

Det ligger i detaljene

At hodelykta Petzl NAO® RL er utviklet for den seriøse løperen, etterlater ingen tvil. Her er alle detaljer ivaretatt.

La oss gi deg noen eksempler:

Lock-funksjonen sørger for at lykta ikke skrur seg på i bagen på vei til et viktig løp hvor du trenger all batteriakapsitet du kan få.

Lykta har også refleksdetaljer, slik at du er synlig selv når den er avskrudd.

Med lykta følger også en oppbevaringspose til å bruke under transport eller til å oppbevare ekstra batteri. I tillegg følger det også med en ekstra hodestropp hvis du ønsker ytterligere støtte når du har den på.

Petzl NAO® RL

  • Vekt: 145 gram
  • Maks lysstyrke: 1500 lumen
  • Ferdig oppladet på 3,5 timer
  • Vanntett: IPX4
  • Baklykt: Rødt baklys synlig på 150 meters avstand.
  • Batteritid: Fra 80 timer på laveste styrke til 2 timer på maks styrke.