Publikumsfavoritten er tilbake – nå med lettvekts spenst og energirespons som bidrar til å løfte enhver løpetur fra gjennomsnittlig til energisk.

Pressemelding fra ASICS

ASICS lanserer denne høsten løpeskoen Novablast 4. Skoen bygger på suksessen til forgjengeren, men med oppdatert skum, design og materialer som vil hjelpe enhver løper til å føle seg mer energisk.

Novablast ble først introdusert i 2020 og har blitt ASICS’ raskest voksende franchise på verdensbasis, og er på vei til å befeste seg som en ny ASICS-legende.

Energisk mellomsåle av FF Blast Plus ECO

Novablast-serien har blitt svært populær både blant profesjonelle idrettsutøvere og mosjonister og er spesielt attraktiv for løpere som ønsker å tilføre ekstra energi i stegene.

Den fjerde utgaven av skoen er utstyrt med FF Blast Plus ECO-skum, og gir løpere den velkjente spensten og responsen Novablast er kjent for.

Denne innovative, lette dempingen understreker også ASICS’ forpliktelse til bærekraft: skummet er laget av minst 20% bio-basert materiale fra fornybare kilder, som rester fra sukkerrørprosessering.

Ny og oppgradert overdel

Denne utgaven er den første Novablast-skoen som har CO2e-merking, noe som bidrar til åpenhet om ASICS’ bærekraftsprestasjon.

I tillegg til skummet, sørger den trampolineinspirerte yttersålen for maksimal spenst i hvert steg. Novablast 4 er også utstyrt med ekstra grep som gir løpere bedre feste på ulike underlag og enestående holdbarhet. 

Mens forgjengeren hadde et overmateriale i mesh, har den nye versjonen en teknisk vevd overdel, samt en oppgradert, stretchkonstruert tunge, noe som gjør den fjerde versjonen enda mer pustende.

– En favoritt blant publikum

 – Det er vanskelig å tenke tilbake til tiden da vi ennå ikke hadde Novablast, særlig med tanke på hvor populær skoen har blitt på så kort tid, forteller Rohan van der Zwet, Senior Product Marketing Manager i ASICS.

Med vår dedikasjon til kontinuerlig forbedring og oppdateringene vi har gjort på Novablast 4, er vi trygge på at denne versjonen også vil bli en favoritt blant publikum.

– Dette er valget for løpere som ønsker litt ekstra energi i hvert steg. Og som en del av vår filosofi om å hjelpe alle til å oppleve den positive effekten trening kan ha på kropp og sinn, vil Novablast 4 bidra til å gi alle løpere en mer energisk løpeopplevelse, beskriver Rohan van der Zwet.