Det store flaggskipet til ASICS har i mange år vært definisjonen for stabilitet. Nå viser Gel-Kayano 30 seg fra en helt ny side, med flunkende ny teknologi – uten å vike fra sin stabile vinneroppskrift.

Når ASICS feirer sitt 30-års jubileum med Gel-Kayano, har den japanske skoprodusenten hentet frem det beste fra tidligere generasjoner og krydret det med den ypperste teknologien fra nåtiden.

Stabilitet er fortsatt nøkkelordet for ASICS Gel-Kayano 30, men stabilitet er ikke lenger hva det en gang var. Med et nyutviklet stabilitetssystem vil Gel-Kayano 30 tilpasse seg løperens bevegelsesmønster i enda større grad enn tidligere.

4D Guidance System

4D Guidance System jobber sammen med kroppens bevegelser for å gi adaptiv stabilitet og forbedret støtte når løpere trenger det mest.

I fire ulike dimensjoner springer det nye stabilitetssystemet til ASICS ut i hvert eneste steg:

Bredde

Såleplattformen er bredere for å gi en mer stabil landing og overgang til frasparket, gjennom hele kontakten med underlaget.

Lengde

Lengdedimensjonen jobber aktivt for å styre foten tilbake i en mer balansert, lineær bevegelse som er naturlig for foten.

Dybde

Mellomsålematerialets konstruksjon senker foten dypere ned i skoen enn hva det ser ut som fra utsiden, som holder foten sentrert og trygt plassert i skoen.

Tid

En del av mellomsålen består av et mykere materiale med høyere energiretur. Når det mykere skummet komprimeres på utsiden av pronasjonsbevegelsen, gir det en raskere retur til fotens utgangspunkt.

Spesielt den fjerde dimensjonen, tid, gjør at Gel-Kayano minimerer tiden foten befinner seg i pronasjon, som gir foten bedre støtte og høyere komfort i steget.

PureGEL-teknologi

I Gel-Kayano 30 har ASICS inkludert den nye PureGEL-teknologien – som også ble brukt i den populære og anerkjente mengdeskoen Gel-Nimbus 25.

Kombinasjonen av at mellomsålen har blitt fire millimeter høyere og måler 40 mm i hælen, sammen med den strategiske plasseringen av PureGEL-materialet i mellomsålen gjør at Gel-Kayano 30 gir en enda bedre demping enn tidligere.

Som en ekstra glasur på kaken gir mellomsåleskummet FF Blast Plus Eco en lett løpsfølelse og overraskende god energiretur.

ASICS Gel-Kayano kommer også i bred modell, for løpere som behøver mer plass i tåboksen og over foten.


ASICS Gel-Kayano 30

Vekt: 263 gram (dame) / 303 gram (herre)

Dropp: 10 mm (40/30 herre – 39/29 dame)

Passer til: Rolige og lengre løpeturer på både grus og asfalt.