Bli Runner’s World-medlem og få 35% rabatt på medlemskap og hodelykten IKO Core fra Petzl – gjelder kun i Black Week!

Petzl IKO Core – lett og allsidig hodelykt for løping

Hodelykta IKO Core fra Petzl er en superlett og hendig liten sak som får deg trygt gjennom vinteren. Med en vekt på kun 79 gram merker du knapt at du har lykta på hodet.

IKO Core gir deg ikke bare maks bevegelsesfrihet – hodelykten er også svært allsidig: Lampen på 500 lumen kan nemlig bæres rundt halsen, i tillegg til å brukes som bordlampe.

Lysstyrken er på 500 lumen, noe som er mer enn nok til de aller fleste løpeturer, også i terrenget. Lykten er satt sammen av mange lysdioder som er fordelt utover for å gi jevn belysning.

IKO Core er oppladbar og fulladet på tre timer, men du kan også velge å bruke tre AAA-batterier. Kjekt hvis du har glemt å lade eller skal ut på langtur og trenger backup.

Petzl IKO Core er værbestandig og tåler økter i sludd og snø. Batterikapasiteten varer i hele hundre timer på laveste lysstyrke, mens du får opp mot tre timer løping på maks lysstyrke. Superenkel justeringsmekanisme bak gjør at denne sitter godt og komfortabelt gjennom hele løpeturen.

Få mer ut av løpinga som RW-medlem

Som medlem i Runner’s World Norge får du fullt utbytte av alle medlemsfordelene våre, som spesialtilpassede treningsprogram på alle distanser fra 5 kilometer til maraton, invitasjoner til eksklusive medlemskvelder og medlemsrabatter på løpetøy og løpesko hos våre favorittmerker.

Runner’s World Norge er laget av norske løpere med spisskompetanse på alt fra løpeteknikk og skadeforebygging til idrettsvitenskap og ernæring.

Med full tilgang til våre nettsider og magasiner kan du oppdatere deg på våre grundige sko- og produkttester, samt lese inspirerende intervjuer og reportasjer.

Å være medlem i Runner’s World sikrer deg motivasjon, kunnskapspåfyll og løpeglede året rundt!

Les mer om alle medlemsfordelene her!